The Best bookmaker bet365 Bonus

Parlamentarii PSD Maramureș au inițiat un proiect de lege pentru TVA redus la lemnele de încălzire


Parlamentarii PSD Maramureș au inițiat un proiect de lege pentru TVA redus la 5% la lemnele pentru încălzirea locuințelor. Deputatul Gheorghe Șimon, deputatul Gabriel Zetea și senatorul Sorin Vlașin au strâns, săptămâna trecută, toate semnăturile necesare pentru ca proiectul să fie depus la Parlament.
Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a precizat că peste 3,5 milioane din populația României se încălzește folosind lemne de foc, iar din aceștia, o mare parte trăiesc la limita subzistenței. Această cifră reprezintă peste 45% din totalul gospodăriilor înregistrate la nivel național, peste 85% fiind în mediul rural.

Indemnizația acordată urmașilor militarilor căzuți la datorie nu va mai fi condiționată de veniturile familiilor acestora


Potrivit unui proiect de lege inițiat de senatorii PNL Nicoleta Pauliuc și Nicolae-Ionel Ciucă, urmașii militarilor decedați în acțiuni, misiuni și operații militare în România sau în străinătate vor beneficia de o indemnizație lunară egală cu câștigul salarial mediu brut, fără ca această indemnizație să mai fie condiționată de veniturile familiei.
Inițiativa legislativă modifică Legea nr. 168/2020 privind drepturile veteranilor din teatrele de operații prin care indemnizația lunară era acordată doar urmașilor ce realizează venituri lunare mai mici de 50% din câștigul salarial mediu brut.

Gheorghe Șimon (PSD): Portofoliul de la Economie, un eșec liberal de proporții


Succesul unei guvernări se măsoară în bunăstarea, gradul de educație și în starea de sănătate a populației. Toate acestea sunt direct conectate cu profesionalismul și competența celui carese află în fruntea Ministerului Economiei. Claudiu Năsui este un eșec liberal de proporții, iar PSD se alătură reprezentanților IMM-urilor și firmelor de export și cere, din nou, ca ministrul Năsui să plece de îndată  din fruntea Ministerului Economiei, pentru că compromis aproape toate programele esențiale de sprijinire a antreprenorilor.
    În loc să sprijine economia, Năsui a blocat 55 din cele 57 de măsuri asumate de alianța PNL, USR, UDMR în programul de guvernare. Iată câteva exemple:

Gabriel Zetea, deputat PSD: ”Tineretul social-democrat maramureșean susține producătorii locali!”


Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, alături de o parte a tinerilor social-democrați din Baia Mare au ales să ajute producătorii locali și să achiziționeze produsele agroalimentare direct din piață, pentru a susține economia românească. În acest sens, în dimineața zilei de 17 aprilie, toți cei care au dorit să se ralieze acțiunii și-au dat întâlnire în Piața Agroalimentară ”Izvoare” din Baia Mare, alegând să nu mai cumpere din hipermarket-uri, ci direct de la agricultori.
„Am acceptat cu mare plăcere propunerea organizației TSD Baia Mare de a achiziționa produse de la agricultorii maramureșeni, fapt pentru care, în dimineața zilei de sâmbătă, 17 aprilie 2021, am decis să ne facem cumpărăturile în Piața Agroalimentară din Baia Mare.

Procedura pentru programul Horeca si Turism a fost publicata pe site-ul Ministerului


Ajutoare nerambursabile de pana la 800.000 euro.
Propunerile, sugestiile si opiniile privind proiectul de act normativ  se transmit in termen de 10 zile de la data publicarii pe adresa de email a ministerului.

I. Conditii eligibilitate:
a) societate infiintata cel tarziu in 2019;
b) coduri CAEN eligibile: (7911, 7912, 7990, 5510, 5520, 5530, 5590, 5610, 5621, 5629, 5630);
c) societati  -  certificate / licentiate in turism / clasificate / autorizate pe domeniul de activitate;
d) societati care au inregistrat diferente 2019 vs 2020;

Gabriel Zetea (PSD): ”Firmele locale au nevoie de ajutorul statului pentru a reînvia patriotismul economic românesc”


La invitația deputatului PSD, Gabriel Zetea, președintele filialei județene a social-democraților maramureșeni, conducerea centrală executivă a PSD s-a aflat în Maramureș, pentru două zile, vizita fiind una extrem de încărcată în întâlniri cu activul de partid. Președintele PSD, Marcel Ciolacu a fost însoțit de importanți membri din executivul partidului: Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, europarlamentarii Victor Negrescu și Mihai Tudose, alți parlamentari social-democrați. Alături de deputatul Gabriel Zetea s-au aflat senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin și deputatul PSD Gheorghe Șimon.
După-amiaza zilei de joi a început cu o vizită la firma Taparo, din Târgu Lăpuș, iar seara s-a încheiat în satul Ungureni din comuna Cupșeni, primar Lucia Butcure, acolo unde a fost organizată ședința regională cu președinții de organizații și cu parlamentarii din Regiunea de Nord-Vest.

Deputat Gheorghe Șimon: „Incompetența ministrului liberal al Economiei, agonia României”


România se zbate în agonie din punct de vedere economic, iar repercusiunile sunt dintre cele mai grave. Gheorghe Șimon, deputatul PSD de Maramureș se alătură colegilor de partid care doresc demiterea lui Claudiu Iulius Gavril Năsui, principalul responsabil de situația dezastruoasă în acre a ajuns România.
„ Ministrul Năsui trebuie demis de urgenţă! Este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești. A compromis programe esențiale de sprijinire a antreprenorilor – măsura 3, Horeca, Start-up nation, privind promovarea exporturilor – a blocat investițiile, pregătește vânzarea pe nimic a activelor naționale valoroase. Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme. Liberalii apără un incompetent care nu are măsura neputinței lui, dar pe care intreprinzătorii români o simt din ce în ce mai acut”, a subliniat Gheorghe Șimon.

DONEAZĂ pentru O ȘANSĂ către NORMALITATE! Trimite SMS cu textul SANSA la 8841


Începând cu 1 martie 2021, Asociația Esperando va derula o campanie de strângere de fonduri prin intermediul SMS-urilor.
Aceasta are ca scop finalizarea reabilitării primei clădiri a Complexului Socio - Medical Esperando, pentru persoanele cu dizabilităţi/ afecțiuni fizice, adaptarea spațiului și curții, reamenajarea spațiului verde și realizarea unei grădini terapeutice.
Scopul clădirii este să ofere un spațiu adecvat pentru terapii şi servicii de recupere pentru copiii, tinerii şi adulţii cu dizabilităţi neuromotorii, care au nevoie de acestea zilnic.
Rezultatele acestei campanii sperăm să fie:

Deputatul PSD Gabriel Zetea a votat împotriva proiectului Guvernului privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021


Marți, 23 februarie 2021, în cadrul ședinței Comisiei de buget-finanțe a Camerei Deputaților, deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a dezbătut alături de colegii parlamentari ”Legea privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021”. Acest proiect de lege care a primit aviz negativ din partea Consiliului Economic și Social (CES), nu a primit nici votul membrilor social-democrați din cadrul Comisiei de buget-finanțe. În decizia lor, aceștia au ținut cont de avizul nefavorabil dat de CES dar și de o serie de motive.

Brian Cristian, deputat USRPLUS de Maramureș: “Suntem pe drumul cel bun. Am reușit să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor!”


O parte din actul de justiție socială așteptat de cea mai mare parte din societatea românească s-a înfăptuit în urmă cu puțin timp: pensiile speciale ale parlamentarilor au fost eliminate!
Plenul reunit al Camerei și Senatului a votat pentru abrogarea privilegiilor acordate parlamentarilor. Astfel, una dintre cele mai mari inechități din România a dispărut.
Referitor la eliminarea pensiilor speciale oferite parlamentarilor, deputatul Brian Cristian punctează, pe pagina personală, despre încercarea PSD-ului de a-și spăla imaginea:

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro