The Best bookmaker bet365 Bonus

AFACEREA „CAPACELE RIGOLEI CAROSABILE” MIROASE A PENAL


Dacă tot e campanie electorală, iar alegerile bat la usă, revenim la Băița de sub Codru, pentru a vedea cum s-au cheltuit banii publici de către actuala administrație, condusă de Aurel Dumuța, cel care solicită alegătorilor al patrulea mandat de primar. Mai precis, gura lumii vorbește că în comună s-au platit lucrări care nu au mai fost finalizate niciodată.

Concret, comuna Băița de sub Codru a contractat în anul 2022, lucrări la rigola carosabilă în localitatea Urmeniș, în zona Căminului Cultural, în valoare de 91.578 lei + TVA. Pe hârtie s-a decontat și plătit aproape în întregime contractul, cu un rest de plată către firma Perfect Samuel Construct SRL de circa 4.000 lei. În realitatea firma câștigătoare s-a dovedit a fi o țepară, iar Primăria a reziliatul contractul cu această firmă. Pe teren realitatea a fost alta. Din totalul lucrărilor decontate s-a constat că, în fapt, capacele rigolei nu fost montate niciodată. Este vorba despre 360 buc x 85 lei/buc, adică 30.600 lei + TVA.

Semnificația numerelor de pe eticheta fructelor


Etichetele care însoțesc fructele din rafturile magazinelor conțin informații importante despre felul în care au fost crescute fructele sau legumele respective. Cunoscând semnificația lor, veti ști să faceti diferența între fructele crescute organic și cele modificate genetic.
Există numeroase studii și cercetări științifice care au demonstrat că OMG-urile sunt extrem de dăunătoare pentru sănătatea umană.
Fiecare fruct are o etichetă cu numere care conțin informații importante despre produsele respective. Acestea se numesc PLU (Product Looking Number).
 
- Daca primul număr este 3 sau 4 - indică faptul că fructele sau legumele respective NU sunt modificate genetic, dar au fost cultivate în ferme, iar în timpul procesului de creștere, au fost utilizate substanțe chimice și pesticide (probabil îngrășăminte artificiale).

Dedesubturile necușere ale pandemiei


Niciun om cu scaun la cap nu pune la îndoială existența noului virus, a suferințelor și, îndeosebi, a morților provocate de el. Da, este un virus ca atâtea alte zeci de mii de virusuri și bacterii dăunătoare, cu care fiecare muritor se luptă în timpul vieții sale (încleștare din care fie rezultă un organism mai sănătos, de regulă prin imunizare naturală, fie unul debilizat, chiar după administrarea unor vaccinuri), iar omenirea ca specie, la rândul ei s-a luptat și continuă să  se lupte cu pandemiile care i-au pus la grea încercare istoria. Firește, plătind cu milioane de vieți omenești, atât din pricina naivității și credulității membrilor/comunităților (în Evul Mediu, de pildă, aproape toți pământenii erau convinși că flagelul va fi mai lesne pus cu botul pe labe, dacă se vor aduna claie peste grămadă în biserici și se vor ruga Atotputernicului), cât și din cauza uriașelor carențe ale „sistemelor” de sănătate de-atunci: spitale impropii, medicamente ineficace, alimentație nesănătoasă, absența igienei personale și de grup.

Care au fost, de fapt, primele „pașapoarte de vaccinare”


La începutul secolului XX, Statele Unite ale Americii erau devastate de o epidemie de variolă. În timpul epidemiei de cinci ani între 1899 și 1904, oficialii guvernamentali au confirmat 164.283 de cazuri de variolă. Însă, numărul real ar fi putut să fie de cinci ori mai mare.
Pentru a încetini răspândirea virusului deosebit de infecțios și adesea mortal, o companie națională pentru vaccinare a fost inițiată. În orașele și statele cel mai afectate, vaccinarea a fost obligatorie și certificate oficiale de vaccinare erau necesare pentru a munci, pentru a merge la școală, pentru a folosi trenurile sau chiar pentru a merge la o simplă piesă de teatru.
Ordinele privind vaccinarea obligatorie au înfuriat mulți americani care au format ligi anti-vaccinare pentru a-și apăra libertățile personale. În încercarea de a păcăli oficialii de sănătate publică, care mergeau din ușă în ușă (adesea escortați de polițiști) pentru a pune în aplicare legile de vaccinare, unii activiști anti-vaccinare își falsificau certificatele de vaccinare. Oficialii medicali nu puteau să stabilească dacă certificatele erau autentice, astfel că au recurs la dovezile fizice. Aceștia cereau să vadă cicatricea de la vaccinare.

Gabriel Zetea (PSD): ”Politica PNL omoară românii. Au măsluit cifrele pandemiei pentru a organiza alegeri!”


Un scandal monstruos s-a iscat în interiorul coaliției la guvernare, după ce ministrul USR al Sănătății, Dan Voiculescu a răspuns la o postare făcută pe Facebook de fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru. Voiculescu arată că Guvernul PNL condus de Ludovic Orban, -cel care visează să fie în 2024 chiar președinte al României- a măsluit rezultatele pandemiei și aduce argumente în acest sens. Potrivit lui Voiculescu, din calcul au fost eliminate cifrele din focare, fapt care nu s-a întâmplat nicăieri în Europa, în timp ce la calculul incidenței la 14 zile, două zile au fost ”pierdute” de oficiali.
    Referindu-se la acest subiect care a pus România pe jar, Gabriel Zetea, deputat PSD de Maramureș susține că formațiunea pe care o reprezintă a atras atenția, încă de anul trecut, că liberalii mint atunci când prezintă datele pandemiei la nivelul țării și că singurul lor scop este acela de a nu pierde puterea.

Unul dintre cele mai bine păzite secrete înainte de 1989: data reală a naşterii lui Nicolae Ceauşescu


 Înainte de 1990, Nicolae Ceauşescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia împlinirii vârstei, însă nu aceasta era data lui de naştere.
Cel mai iubit fiu al poporului, aşa cum era supranumit Ceauşescu, nu s-a născut în data de 26 ianuarie 1918, ci cu trei zile mai devreme, în 23 ianuarie.
Dovada este înscrisă în fişa lui Nicolae Ceauşescu din Registrul Stării civile pentru naşteri din Scorniceşti, comuna natală a dictatorului:

    Act de naştere din anul una mie nouă sute optsprezece luna Ianuarie ziua două zeci şi şase, la orele douăsprezece amiazi. În ziua de două zeci şi trei ale curentei luni, la orele douăsprezece amiazi, s-a născut la casa părinţilor săi din comuna Scorniceşti, Judeţul Olt, un copil de sex bărbătesc căruia i s-a dat prenumele Nicolae, numele de familie fiind Andruţa Ceauşescu, fiu al dlui Andruţa Ceauşescu de ani douăzeci şi cinci,

Tătaru afirmă că vaccinarea împotriva COVID nu împiedică reinfectarea, dar foma de boală va fi mai ușoară


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că vaccinarea împotriva COVID-19 nu înseamnă că imunizarea completă. Diferența va fi dată de faptul că având anticorpi, virusul nu va mai fi agresiv.
Întrebat cum va fi gestionată situația, în contextul în care mulți vor refuza vaccinarea, ministrul Nelu Tătaru a spus, la Digi 24, că se va ajunge la situația în care 60 – 70% din populație va avea anticorpi.
„Vaccinarea nu împiedică reinfectarea, numai că ajungem la acel moment în care putem face cel mult o formă ușoară sau asimptomatică de boală. (…) Rămân aceleași precauții, dar ajungem la acea imunizare în care 60 – 70% din populație prezintă anticorpi și nu vom avea același număr de boli exprimate clinic sau același număr de decese”, a spus Tătaru.

Vaccinul românesc refuzat să fie plătit


 „Niciunul dintre vaccinurile la care se lucrează acum la nivel mondial nu va avea eficiența vaccinului românesc, ne spune prof.dr. Virgil Păunescu. Și asta pentru că tehnologia Institutului Oncogen din Timișoara creează imunitate celulară, care persistă peste 11 ani, în timp ce imunitatea pe bază de anticorpi, folosită de cei care lucrează la vaccin, protejează doar câteva luni.
România s-ar putea clasa în vârful cercetării medicale dacă ar finaliza vaccinul anti-Covid. Tehnologia românească are o cu totul altă abordare, fapt care va asigura o protecție pe o perioadă îndelungată. Probabil acesta este și motivul pentru care vaccinul românesc este sabotat din toate părțile, dar mai ales de către cei aflați la guvernare, care refuză să finanțeze poate cel mai important proiect al țării. Așteptăm finanțare și, cu cât trece timpul, cu atât datele care apar în literatura de specialitate arată că vaccinul la care lucrăm noi are toate șansele să fie cel mai reușit. Toate cercetările arată că imunitatea bazată pe anticorpi nu ține mult timp, iar vaccinul nostru, bazat pe imunitate celulară, extrapolând datele celor care l-au dezvoltat în cancer, are o memorie de cel puțin 11 ani.

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Orban măsluiește raportările COVID pentru a justifica organizarea alegerilor”


Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Parlamentul României susține că Guvernul Orban măsluiește raportările COVID-19 pentru a putea justifica organizarea alegerilor.

”Au schimbat procedura de raportare pentru a putea manevra datele în funcție de discursul lui Iohannis. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile mincinoase ale lui Iohannis despre rezultatele măsurilor luate de Guvernul PNL. Bolnavii neraportați zilnic există, însă sunt înghesuiți la grămadă în secțiile ATI care nu mai fac față și care ajung să omoare, în loc să salveze vieți. Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite de la raportare un număr de cazuri în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic”, susține candidatul PSD Maramureș pentru Camera Deputaților și vicepreședinte PSD național pe domeniul infrastructură, Gabriel Zetea.

O cercetătoare fugită din China afirmă că are dovada că originea COVID-19 este într-un laborator din Wuhan


O viroloagă din China, care se ascunde de autoritățile de la Beijing, susține că are dovezi științifice că boala COVID-19 a fost creată într-un laborator din Wuhan, China.
Dr. Li-Meng Yan afirmă că a cercetat boala extrem de contagioasă, începând cu decembrie 2019. Ea a făcut dezvăluiri într-un interviu apărut vineri, 11 septembrie, în emisiunea britanică „Loose Women”.
Vorbind dintr-o „locație secretă”, dr. Yan a precizat că anul trecut lucra la Școala de Sănătate Publică a Universității din Hong Kong, când a fost rugată, în decembrie 2019, să studieze un grup de cazuri provenite de la un „virus necunoscut”. Ea a explicat că și-a obținut diplomele pe continent și vorbea mandarina și, de aceea, a primit sarcina să facă parte din grupul care investiga în secret ceea ce se presupune că era o nouă tulpină de pneumonie.

„Acest virus nu provine din natură”

Doctorița Yan a afirmat că i-a raportat superiorului său, care era și consultant pentru Organizația Mondială a Sănătății (OMS), concluziile ei despre virusul necunoscut. Atât superiorii ei, cât și OMS, nu ar fi avut niciun răspuns la raportul ei, însă au avertizat-o să „păstreze tăcerea” despre el.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro