The Best bookmaker bet365 Bonus

Gabriel Zetea (PSD): ”Politica PNL omoară românii. Au măsluit cifrele pandemiei pentru a organiza alegeri!”


Un scandal monstruos s-a iscat în interiorul coaliției la guvernare, după ce ministrul USR al Sănătății, Dan Voiculescu a răspuns la o postare făcută pe Facebook de fostul ministru PNL al Muncii, Violeta Alexandru. Voiculescu arată că Guvernul PNL condus de Ludovic Orban, -cel care visează să fie în 2024 chiar președinte al României- a măsluit rezultatele pandemiei și aduce argumente în acest sens. Potrivit lui Voiculescu, din calcul au fost eliminate cifrele din focare, fapt care nu s-a întâmplat nicăieri în Europa, în timp ce la calculul incidenței la 14 zile, două zile au fost ”pierdute” de oficiali.
    Referindu-se la acest subiect care a pus România pe jar, Gabriel Zetea, deputat PSD de Maramureș susține că formațiunea pe care o reprezintă a atras atenția, încă de anul trecut, că liberalii mint atunci când prezintă datele pandemiei la nivelul țării și că singurul lor scop este acela de a nu pierde puterea.

„Am spus-o în repetate rânduri, încă de anul trecut, acum ministrul userist al Sănătății, Vlad Voiculescu confirmă: scopul PNL este politica, nu sănătatea! Peneliștii sunt cinici, sunt machiavelici și sunt inumani. Singurul lor țel este să păstreze cât mai mult guvernarea, să căpușeze instituțiile statului, să pună mâna pe banii publici, să își instaleze pilele și politrucii în funcții de putere. DA, și în poziții cât mai bine plătite din banii noștri, ai tuturor. Ne-au pus în pericol sănătatea doar pentru a avea alegeri! Au sfidat toate normele bunului simț, sfidează românii prin fiecare acțiune pe care o fac, prin fiecare declarație mincinoasă cu care ies în public. Scandalul iscat în interiorul coaliției la guvernare este unul care pune România pe jar. USR, partenerul de guvernare al PNL acuză public peneliștii de faptul că cifrele au fost ”aranjate” din pix, în toamna anului trecut, doar pentru a nu fi amânate alegerile. Acțiuni care au fost făcute cu premeditare, fiind îngroziți de scăderea vertiginoasă în sondaje. Ne-au restrâns drepturile și libertățile cetățenești, au închis școlile de 1 an de zile, carantinează după ureche și în funcție de interesele politice. Au distrus economia, au lăsat milioane de români pe drumuri, au distrus sute de mii de afaceri”, susține deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al filialei județene a social-democraților și vicepreședinte PSD în domeniul infrastructură la nivel național.
Parlamentarul PSD de Maramureș arată că se impune, de urgență, convocarea unei comisii speciale în Parlament care să ancheteze acțiunile liberalilor și speră ca useriștii care au demascat public această fraudă să susțină proiectul la vot. ”Mint cu nerușinare și continuă să mintă cu același cinism. Golănia liberală trebuie să înceteze! Așteptăm că useriștii să aibă curajul de a-și menține afirmațiile atunci când se va cere înființarea unei comisii speciale de anchetă în Parlament. Adevărul trebuie să iasă la iveală, iar PNL trebuie să plătească pentru toate mizeriile făcute”, a declarat deputatul social-democrat de Maramureș, Gabriel Zetea.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro