The Best bookmaker bet365 Bonus

Cum își bat joc unii de sistemul românesc de sănătate!


Piața românească este, pe zi ce trece, tot mai mult invadată de oferte - de la produse alimentare, îmbrăcăminte, aparatură de tot felul, astfel încât nu ar avea cum să lipsească cea medicală sau pentru terapiile alternative. Tentația amatorilor de cumpărături a fost foarte mare, mai ales în perioada pandemiei,  și, uneori, produsul achiziționat sau oferta primită nu au nicio legătură cu cele prezentate în materialele promoționale, care, de cele mai multe ori, invadează spațiul virtual. Mulți consumatori s-au confruntat cu astfel de situații neplăcute, au pierdut bani și timp, dând curs acestor așa-zise oferte, în special când este vorba despre produse din domeniul medical.  

Suntem o companie cu sediul în Ungaria, cu activitate și pe piața din România (WebMed Company Kft.) și, la fel ca mulți consumatori, și noi ne-am confruntat cu situații neplăcute, periculoase, iar uneori ne-au fost aduse injurii și, mai mult, ne-au fost  asociate informații false, care ne-au afectat din toate punctele de vedere.

Una din trei mărci de brânză Feta cu denumire de origine protejată (DOP) conține clorură de calciu


Trei din cele 10 mărci de brânză Feta sunt produse Bio!
Mărcile de brânză Feta Epiros, Taverna şi President conţin clorură de calciu!
Valoarea energetică per 100 grame produs variază între 270 kcal şi 290 kcal!
Conţinutul de grăsimi în 100 grame produs variază între 22,5 grame şi 25 grame!
Conţinutul de proteine în 100 grame produs variază între 16 grame şi 17,6 grame!
Conţinutul de sare în 100 grame produs variază între 2 grame şi 2,9 grame!
Numai la 5 din cele 10 mărci de brânză Feta se menţionează pe etichetă umiditatea maximă (conţinutul de apă din produs) care este de maximum 56%!
La 8 din cele 10 mărci de brânză Feta cantitatea de lapte de oaie folosită la fabricarea acestui tip de brânză este de minimum 70%, iar cantitatea de lapte de capră este de maximum 30%!

Organizatorii evenimentului AMU inflorește Baia Mare provoacă băimărenii la un concurs dedicat oamenilor harnici!


În perioada 1 Mai – 15 August, asociația AMU dorește să mobilizeze cât mai mulți băimăreni în procesul de înfrumusețare al Băii Mari, cu scopul de a promova responsabilitatea și spiritul civic, și implicit de îmbrăca orașul în prospețime, culoare și frumos, astfel încât împreună să oferim un plus de valoare estetică orașului în care locuim.
Înscrierea la una dintre cele 4 secțiuni: Cea mai frumoasă grădină de la bloc, Cea mai frumoasă grădină de la casă, Cel mai frumos balcon, Cea mai frumoasă grădină aparținând unui spațiu comercial, vă poate aduce premii în bani oferite de partenerii noștri, în valoare de 5.500 RON, precum și multe alte premii ce constă în produse de grădinărit, diplome și/sau trofee.
Pentru detalii suplimentare privind concursul, vă rugăm să consultați regulamentul postat pe paginile de facebook și instagram ale asociaței.

Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită la Mireşu Mare


Sub deviza „Copil în ţara mea”, Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită cu pricepere, devotament şi mult suflet de către cadrele didactice ale Şcolii Gimnaziale Mireşu Mare, director prof. Chioran Claudia şi cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Mireşu Mare, primar ing. Mătieş Ioan.
Printre manifestările derulate la Mireşu Mare, Lucăceşti, Tulghieş, Iadăra şi Remeţi pe Someş amintim: Desene pe asfalt, Expoziţie tematică de creaţii plastice, Carnaval în aer liber, Karaoke (veţi mai auzi de elevi precum: Chira Raluca, Remeţan Amalia, Balaj Paula, Sabău Jessica şi Năprădean Andreea), campionat de fotbal, cu foarte mulţi spectatori (campioni, clasa a VI-a), campionat de ping pong, iar pentru clasele gimnaziale şi nu numai „Profesor pentru o zi”, unde s-a implicat psiholog şcolar Indre Alexandra Maura.
Joi, 3 iunie 2021, oaspeţii şcolii noastre vor fi actorii Teatrului Ararat Baia Mare care va prezenta piesa pentru copii "Când jucăriile spun pa" de Sînziana Popescu în concepţia şi regia gândită de Claudiu Pintican.

Redresare și Reziliență NU înseamnă Austeritate și Sărăcie!


Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ( PNRR) propus de Cîtu ascunde bombe sociale cu efect social imediat. În documentele oficiale ale guvernului Cîțu scrie negru pe alb despre înghețarea veniturilor, creșterea vârstei de pensionare, eliminarea pensiei anticipate, despre anularea facilităților fiscale pentru firme – ceea ce înseamnă taxe și impozite mai mari, susține deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.
Dezbaterea din Parlament determinată de PSD a scos la iveală mizeria pe care Cîţu vrea prin toate mijloacele să o ascundă sub preş. O țară întreagă poate vedea că actualul guvern nu este capabil să asigure reforme și dezvoltare, așa cum ar fi normal, ci doar austeritate crâncenă și un nou jug social. Alături de colegii mei din PSD vom combate ferm, pe toate căile legale și constituționale, tentativele Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR care afectează grav nivelul de trai al populației și pune noi biruri, noi taxe și impozite în cârca oamenilor și a companiilor.

Lemne de foc mai ieftine pentru toți românii!


Încă de la începutul acestui mandat mi-am canalizat energia către identificarea unor măsuri de protecție socială pentru românii, maramureșenii vulnerabili. În ultima perioadă, împreună cu colegii mei, parlamentarii PSD de Maramureș, am adunat semnăturile necesare și am depus în Parlamentul României un proiect de Lege de reducere a  TVA-ului la lemnele de foc necesare pentru încălzirea locuinței.
Impactul bugetar de reducere al TVA ar fi nesemnificativ, 0,01% din PIB, dar impactul social este major pentru populație. În România, conform datelor Institutului Național pentru Statistică, lemnul de foc este principala sursă de încălzire pentru majoritatea populației. Numărul gospodăriilor care utilizează lemnul de foc ca mijloc de încălzire este de peste 3,5 milioane, reprezentând peste 45,71% din totalul gospodăriilor înregistrate la nivel național.

Studiu: Un părinte din doi nu respectă dreptul la protecție al copiilor


9 din 10 copii şi-ar dori ca părinții să fie informați despre efectele violenței. Este concluzia la care au ajuns reprezentanții World Vision România. Ei au creat Şcoala Părinţilor şi fac apel la includerea educației parentale într-un program național.
Un studiu realizat anul trecut de Fundaţia World Vision România arată că 1 din 2 părinți nu respectă dreptul la protecție al copiilor, iar aproape 70% dintre aceştia nu respectă dreptul la libera exprimare.
Violența și formele de abuz sunt prezente în continuare în familiile din România, cu precădere în comunităţile dezavantajate, acolo unde părinții nu sunt expuși la informație în ceea ce privește modalitățile pozitive de creștere a copiilor.
De Ziua Internaţională a Familiei, sărbătorită pe 15 mai, soluția propusă de World Vision România este includerea cursului Școala Părinților, acreditat de Ministerul Educației Naționale, într-un program integrat la nivel național.

Depresia, anxietatea și mișcarea insuficientă, marile riscuri pentru sănătatea angajaților


Depresia, anxietatea și mișcarea insuficientă cresc riscurile pentru sănătatea angajaților din România, în contextul pandemiei, arată un studiu realizat de Mercer Marsh Benefits. Nivelul stresului este în creștere, dar mulți intenționează să își schimbe stilul de viață.
6% dintre angajați au renunțat la serviciile medicale de care aveau nevoie de teama pandemiei, nivelul stresului este în creștere, dar tot mai mulți angajați intenționează să-și schimbe stilul de viață într-unul sănătos. Acestea sunt o parte dintre concluziile studiului Mercer Marsh Benefits: Romania Health and LifeStyle Survey 2021.
Potrivit studiului, mai puțin de o treime (31,9%) dintre cei 2.000 de angajați care au fost chestionați lucrează în regim exclusiv de acasă. Peste 48% dintre respondenți lucrează în regim mixt (birou și acasă), în timp ce 20% lucrează exclusiv la birou. Ei au spus că în timpul pandemiei, nivelul de stres a crescut pentru 58% dintre femei și 45% dintre bărbați.

O singură doză de vaccin Pfizer nu protejează împotriva noilor tulpini de coronavirus – studiu


O singură doză de vaccin Pfizer nu protejează în faţa noilor tulpini SARS-CoV-2, arată un studiu publicat în revista Science. Răspunsul imun după prima doză a fost mai slab la persoanele care n-au trecut prin boală.
O singură doză de vaccin Pfizer nu generează suficienţi anticorpi pentru a lupta împotriva noilor tulpini coronavirus dacă persoana nu a trecut deja prin boala COVID-19. Concluzia aparţine unui studiu efectuat de cercetătorii britanici.
În cadrul studiului s-au analizat probele de sânge ale unor cadre medicale care fie au trecut prin virus, fie nu. Ei au observat că la cei care nu au fost infectaţi anterior şi au primit până acum o singură doză de vaccin, răspunsul imun la variantele britanică şi sud-africană poate fi insuficient.

Câți dintre tinerii români locuiesc cu părinţii. Vârsta medie la care părăsesc casa părintească


56,4% dintre tinerii români cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani locuiau cu părinţii în anul 2019, conform datelor de la Eurostat, Oficiul European de Statistică.
Procentul acestor tineri a scăzut cu 0,4 puncte procentuale faţă de anul 2018 şi cu 1,2 puncte procentuale faţă de 2011, primul an pentru care Eurostat are aceste date.
România ocupă locul 12 în clasamentul ţărilor membre UE cu cei mai mulţi tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani care locuiesc cu părinţii. Pe primul loc în clasament este Croaţia, cu un procent de 74,5%, urmată de Grecia şi Italia, ambele cu 69,4%, şi de Slovacia, cu un procent de 68,2%.
La celălalt capăt al clasamentului au fost ţări precum Suedia, cu un 22,4%, Finlanda – cu 19,5% şi Danemarca, cu 17,2%.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro