The Best bookmaker bet365 Bonus

Consiliul Județean Maramureș finanțează cu 75 de mii de lei „Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Total 2020, etapa a IV- a”


La propunerea șefului administrației județene, Gabriel Zetea, aleșii județeni au aprobat participarea Consiliului Județean Maramureș la realizarea „Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - Total 2020, etapa a IV-a”,  în parteneriat cu Asociaţia Club Sportiv XPO Racing.

Regăsindu-se printre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România, viteza în coastă este o formă de motorsport prin care sportivul urmărește să parcurgă în urcare un traseu de asfalt cu diferență de nivel, într-un timp cât mai scurt.Județul Maramureș va găzdui cea de-a patra etapă a campionatului, din totalul celor șase organizate în acest an, aceasta urmând să desfășoare în perioada 29 -30 august, pe DN 18 Baia Sprie – Desești, circulația de pe acest traseu fiind deviată pe DJ 184 Baia Sprie – Cavnic. Instituția Consiliului Județean Maramureș va finanța cu suma de 75 de mii de lei evenimentul prin care se dorește reintroducerea județului nostru pe harta competițională a sporturilor cu motor.

La startul competiției se vor alinia peste 50 de echipaje, atât din țară, cât şi din Ungaria şi Austria. De asemenea, Federaţia Română de Automobilism Sportiv va fi reprezentată la eveniment de mai mulți oficiali, printre care și președintele Norris Măgeanu. Cei care nu vor putea face parte din publicul prezent la eveniment, pot urmări competiția live pe rețelele de socializare, precum şi în programul unei televiziuni naționale de profil.

Președintele Consiliului Județean Maramureș și-a manifestat susținerea față de astfel de proiecte care reiau tradiția raliurilor în Maramureș. „Competiția se va desfășura pe drumuri naționale și județene, ca atare e oportun ca și Consiliul Județean Maramureș să fie printre partenerii acestui eveniment. Sper ca odată ce se vor obține avizele instituțiilor sanitare, necesare în această perioadă, cât mai mulți maramureșeni să poată să urmărească evenimentul, în condiții de maximă siguranță și să insufle dragostea pentru sporturile cu motor și noilor generații. Personal susțin această asociație curajoasă și îmi doresc ca reînnodarea acestei tradiții să nu fie doar un eveniment punctual, iar organizarea raliurilor în județul Maramureș să fie reluată.”, a declarat Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro