The Best bookmaker bet365 Bonus

Sportivii de la Prodance 2000 au cucerit 3 medalii de aur și s-au calificat în 3 finale la Turda


Perechile de dansatori ai clubului de dans sportiv Prodance 2000 Baia Mare au participat la Concursul Ranking ”Cupa Potaissa” desfășurat sâmbătă, 9 noiembrie, la Turda, câștigând trei medalii de aur și reușind clasarea în alte trei finale ale competiției.
Competiția ajunsă la cea de a 24-a ediție a avut loc la Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale “Avram Iancu” din Turda și a fost una de tip ranking, perechile fiind punctate, astfel, cu 3 puncte pentru fiecare pereche întrecută. În cadrul acesteia, au concurat peste 450 de sportivi.


Sportivii legitimați ai școlii de dans Prodance 2000 au reușit trei clasări pe podium, trei finale și cinci semifinale:
Locul 1: Tudor Belous și Emma Ilinca Pop la Hobby 10-11 ani, trecând astfel în clasa E, David Silaghi și Julia Suket la Hobby 6-9 ani și perechea mixtă Christian Barkoczi (Galactic Dance) și Ștefana Prună (Prodance 2000) la Open Standard 12-15 ani.

În finale s-au clasat perechile: Adrian Pop și Anca Dunca (locul 6 la Basic 16-34 ani Latino), David Indrecan și Antonia Mare (locul 5 la Precompetițional 2 dansuri 8-9 ani și locul 6 la Precompetițional 3 dansuri 8-9 ani), trecând în clasă superioară: clasa Hobby.

Clasări în semifinale, cu prestații frumoase ale dansului, au reușit sportivii: Patrik Lukacs și Mira Levay (loc 7 la Debutanți 10-11 ani Vals lent), Erik Nagy și Erika Keresztesi (Hobby 6-9 ani), Răzvan Iuhas și Teodora Bizubac (Hobby 6-9 ani), Andrei Tătăran și Patricia Ghițiu (Hobby 6-9 ani), Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean (fiind la primul concurs la clasa E 10-11 ani).

Sportivii au fost însoțiți la competiția din Turda de antrenorii de performanță ai clubului Prodance 2000: Lorand Ilyes și Dorina Fărcaș.

În continuare, perechile se antrenează intens pentru Concursul Național ”Cupa Mirona”, care va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, la Reghin (județul Mureș).

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata