The Best bookmaker bet365 Bonus

Toate perechile Prodance 2000 în finală la Sebeș


Cinci perechi de sportivi de la școala de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la Concursul Național ”Cupa Sebeșului”, toți reușind calificarea în finalele competiției, iar două perechi s-au clasat pe podium, cucerind medalia de argint și medalia de bronz.
Concursul a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, la Sala de Sport ”Florin Fleseriu” din Sebeș, pe ringul de dans concurând 193 de perechi și 54 de fete solo în cadrul a 33 de categorii de concurs.
Tinerele perechi de la Prodance 2000 au obținut, și de această dată, rezultate foarte bune:
Locul 2 a fost obținut de perechea David Indrecan și Antonia Mare, la Debutanți Vals Lent 8-9 ani, ei avansând astfel la nivel Precompetițional, după ce au câștigat medalia de aur la Concursul desfășurat la Baia Sprie în urmă cu o săptămână.Locul 3 a fost cucerit de David Soponar și Izabella Bartha, la categoria E 6-11 ani, la al doilea lor concurs în clasă superioară. De menționat este faptul că acești sportivi au doar 8 ani, fiind printre cei mai tineri concurenți și au depășit perechi de vârstă superioară.

Loc 5 au obținut Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean, la Hobby 10-11 ani, iar loc 7 (finală): Tudor Belous și Emma Pop, la Hobby 10-11 ani, aceste două perechi dansând două runde de calificări, din 26 de perechi înscrise la această categorie de concurs.

Clasare în finală, pe locul 7, a reușit și perechea David Silaghi cu Julia Suket, la Hobby 6-9 ani, cu un dans de calitate, luând locul 1 la jive.

Perechile au fost însoțite la concurs de antrenorul principal Lorand Ilyes, pregătirea sportivilor fiind făcută împreună cu antrenoarea Dorina Fărcaș.

Sezonul competițional continuă, sportivii pregătindu-se intens pentru următoarea competiție, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Șomcuta Mare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata