The Best bookmaker bet365 Bonus

SPORTS FESTIVAL - Highlights vineri, 14 iunie | Competiții și show-uri demostrative de excepție


Simona Halep și Marius Copil au ajuns la SPORTS FESTIVAL și se pregătesc pentru meciul demo de sâmbătă, 15 iunie. Ei au vorbit, în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi despre spectacolul pregătit pentru fanii tenisului din România. Darren Cahill, invitat special al SPORTS FESTIVAL, a fost și el prezent la conferința de presă și a vorbit despre planurile de viitor.
Simona Halep: Este o atmosferă foarte plăcută de fiecare dată când vin la Cluj și vreau să le mulțumesc tuturor pentru acest sentiment deosebit. Este o plăcere să vin mereu aici și meciurile de Fed Cup nu o să le uit niciodată. Bineînțeles, dl. Emil Boc este un susținător foarte plăcut și tot timpul cu sufletul alături de noi, echipa de Fed Cup. Cred că au fost multe experiențe plăcute aici și mă bucur că suntem din nou aici, la acest eveniment frumos, cum nu a mai fost în România. Mă bucur să fiu aici și sper să iasă foarte bine mâine.


Marius Copil: Sper să iasă un meci frumos. Multe meciuri din cariera lui Fognini sunt spectaculoase. Este un tip carismatic. Sper și eu să reușesc să fac niște faze frumoase și să se bucure lumea, să avem un meci interesant. Este prima dată când joc un dublu mixt. Să vedem cum va ieși.
Darren Chill: Mulțumesc pentru invitație. Nu s-a schimbat nimic în cazul meu legat de decizia de lua o pauză de un an din activitate pentru a petrece timp cu familia. Nu știu ce voi face la finalul anului. Dar vă garantez un lucru: dacă voi relua activitatea de antrenor, Simona va fi prima pe care o voi suna.
Sâmbătă, 15 iunie, SPORTS FESTIVAL a pregătit competiții și demonstrații spectaculoase, alături de SPORTS TALKS, o secțiune specială a festivalului dedicată discuțiilor libere cu profesioniști din industria sportivă. Intrarea este liberă.

SPORTS TALKS | BT Corner – Parcul Central | 10.00
10.00 - 10.30 | Sponsorii și sportul – SERGIU MIRCEA (Banca Transilvania), VIRGIL SONCUTEAN (CEO Allianz Țiriac România)
10.40 – 11.05 | Euro2020 - RĂZVAN MITROI (FRF)
11.10 – 11.25 | Spirit Olimpic – MIHAI COVALIU
11.30 – 12.10 | 100% Tennis - DARREN CAHILL
15.00 – 15.25 | Handbalul- Sport Național – ALEXANDRU DEDU
15.30 – 15.55 | Aurul de la Rio – LOREDANA DINU
16.00 – 16.30 | Marketing Sportiv - CIPRIAN MARICA, LORAND BALINT
MASTERCLASS DARREN CAHILL: The Art of coaching | BT Arena | 13.00
Darren Cahill, invitat special SPORTS FESTIVAL, susține un masterclass dedicat managerilor de club, de federații și companii, antrenorilor și sportivilor de performanță. Cu alte cuvinte, pentru o întâlnire dedicată întregii industrii sportive pentru schimb de experiență și know-how.
Darren Cahill, tenisman profesionist, antrenor de succes și un analist de tenis al turneelor Grand Slam pentru rețeaua globală de televiziune ESPN, a transformat trei jucători de tenis în cei mai buni sportivi din lume. Deși extrem de diferiți, a reușit să adapteze antrenamentele pentru a scoate la suprafață atuurile fiecărui jucător în parte. Vorbim de Lleyton Hewit, primul jucător antrenat de Darren Cahil, care a devenit ulterior cel mai tânăr jucător de tenis clasat pe locul 1 mondial. Următorul a fost Andre Agassi, care a devenit în 2003 cel mai în vârstă jucător care a deținut locul 1 mondial, iar ceea ce l-a făcut extrem de popular în România a fost relația de colaborare pe care a avut-o cu Simona Halep.
SUPER ENDURO RACE | Aleea Stadionului | 10.00
Prima competiție de super-enduro organizată în mijlocul orașului Cluj-Napoca. Amatorii de senzații tari vor putea să urmărească rideri profesioniști într-o cursă pe un circuit special amenajat lângă  BT Arena. Dani Oțil, cunoscut pentru pasiunea lui pentru motorsport, se va număra printre concurenții acestei competiții.
THE STRONGMAN SHOW: Romania vs Hungary | parc copii Cluj Arena| 13.00
Show spectaculos a celor mai puternici sportivi care se vor întrece în demonstrații de forță. Campionii de powerlifting vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 de kilograme și pietre uriașe de peste 100 de kilograme.
MECI DEMO TENIS | BT ARENA | 17.30
Confruntarea campionilor în tenis, la SPORTS FESTVAL, are loc sâmbătă, 15 iunie, la BT Arena. Demonstrativul cuprinde 3 meciuri:
-    simplu masculin | Marius Copil vs. Fabio Fognini
-    simplu feminin | Simona Halep vs. Daniela Hantuchová
-    dublu mixt | Simona Halep & Marius Copil vs. Fabio Fognini & Daniela Hantuchová
Meciul demo de tenis va fi deschis de un show de gimnastică, urmat de momente speciale care vor transforma evenimentul într-un adevărat spectacol al sportului. Organizatorii roagă publicul să vină înainte de ora 17.45, astfel nu vor rata show-ul de început și intrarea în teren a jucătorilor. Pentru ca experiența să fie de maxim impact, atât pentru public, cât și pentru jucători, ușile nu trebuie deschise preț de 20 de minute.
Cea de-a doua ediție a SPORTS FESTIVAL are loc în perioada 13-16 iunie, la Cluj-Napoca. Evenimentul este o inițiativă unică în România și este menit să ofere oportunități prin care publicul să se apropie de sport într-un mod activ. Peste 30 de sporturi pot fi încercate gratuit de publicul larg. Anul acesta, festivalul reunește 40 de cluburi sportive, 11 federații și peste 200 de sportivi de performanță.
Eveniment susținut de Banca Transilvania, Super Bet, Cemacon, Iulius Mall, iQuest, Allianz Țiriac, Eon, Capricii și Delicii și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro