The Best bookmaker bet365 Bonus

Handbalistul Csepreghi, de la Minaur, desemnat cel mai bun jucător din Liga Zimbrilor


 Începând din 2006, Federația Română de Handbal onorează, la fiecare început de an calendaristic, în baza voturilor exprimate de antrenorii din ligile naţionale, cei mai buni sportivi care evoluează în campionatele României, precum şi cei mai buni jucători români, indiferent de ţara în care aceştia evoluează. Printre cei mai buni pe 2018 se regăseşte şi un sportiv de la CS Minaur, Alexandru Csepreghi.
Cea mai bună handbalistă română în 2018, respectiv cea mai bună handbalistă română din Liga Florilor este Cristina Neagu de la CSM Bucureşti. Cel mai bun handbalist român a fost desemnat Mihai Popescu de la  Saint-Raphaël VHB – FRA. Cel mai bun handbalist român din Liga Zimbrilor este Alexandru Csepreghi, de la CS Minaur Baia Mare. Csepreghi în vârstă de 31 de ani, s-a născut la 28 martie 1987, iar anul trecut a revenit în Liga Zimbrilor, după 4 ani petrecuți în campionatul francez, hotărât să adauge alte medalii la palmaresul deja foarte bogat.
„În 2018 am revenit în România cu un bagaj de cunoştinţe în plus, faţă de cum am plecat din ţară. Experienţa din Franţa m-a maturizat la nivel profesional. Nu a fost uşor, dar se pare că a meritat din plin să petrec 4 ani acolo, pentru ca acum sa mă bucur de votul handbalului românesc. Este cel mai frumos lucru, la nivel individual şi sunt onorat. Pe aceasta cale, mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit încrederea! La nivel de echipa, îmi doresc o medalie cât mai curând, aşa cum m-am obişnuit să am în România an de an”, declară Csepreghi.
Csepreghi.a jucat până acum la: HC Minaur Baia Mare, HCM Constanța, US Créteil Handball şi CS Minaur Baia Mare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro