The Best bookmaker bet365 Bonus

O medalie de aur, una de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona”, din Reghin, pentru sportivii de la Prodance 2000


Sportivii de la Școala de dans Prodance 2000 au obținut 1 medalie de aur, 1 medalie de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona” desfășurat sâmbătă, 17 noiembrie, în Reghin.
Perechea formată din Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos au reușit rezultate excelente și de această dată, obținând medalia de aur la categoria Open Latino 12-15 ani și medalia de argint la categoria Open Standard 12-15 ani.
Calificări în finalele concursului au obținut perechile David Soponar cu Izabella Bartha la categoria Precompetițional 3 Dansuri 4-7 ani și Erik Nagy cu Erika Keresztesi la categoria Precompetitional 2 Dansuri 8-9 ani, ambele perechi au fost la un pas de podium clasându-se pe locul 4.


În sferturile concursului s-a calificat perechea formată din Robert Vlășan cu Giulia Strîmb la categoria Hobby 10-11 ani.

Următorul concurs la care vor participa sportivii de la Școala de dans Prodance 2000 este ”Cupa Potassia”, care se va desfășura în 1 Decembrie la Turda.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro