The Best bookmaker bet365 Bonus

Consiliul Județean, partener în organizarea festivalului Maramureș Balloon Fiesta


”Maramureș Balloon Fiesta este un eveniment internațional care promovează frumusețea și valorile culturale ale Maramureșului. Este organizat pentru maramureșeni, dar și pentru românii de pretutindeni, pentru turiștii și vizitatorii străini, evoluția acestor impresionante aparate de zbor fiind un spectacol vizual de excepție care nu se întâlnește oriunde”, a declarat Loredana Ionescu, președintele Asociației SENS și coordonatoarea festivalului care are un istoric de trei ediții.

Aceasta a arătat că, până în prezent s-au înregistrat un total de 61 de baloane participante din aproximativ 30 de țări din Europa, cu un număr de peste 1000 de zboruri și mai mult de 20.000 de participanți.
Ediția cu numărul patru, care va avea loc în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie 2017 și unde Consiliul Județean Maramureș a fost cooptat în calitate de partener va fi cel mai mare festival cu baloane cu aer cald din România, participând 25 de echipe din toată Europa.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a prezentat plenului CJ, la ultima ședință, propunerea ca acest festival să fie susținut și de instituția județeană, suma alocată din rezerva bugetară fiind de 50.000 de lei. ”Maramureș Balloon Fiesta va cuprinde trei zile cu șase sesiuni de zbor cu balonul cu aer cald, zboruri captive, sesiuni de night glow, activități artistice, petreceri cu tematică maramureșeană, expoziții tematice și alte activități de interes pentru turiști și participanți. Ne dorim ca toți oaspeții care vor vizita Maramureșul în aceste patru zile să remarce frumusețea locurilor noastre și să simtă ospitalitatea localnicilor”, a precizat șeful administrației județene.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro