The Best bookmaker bet365 Bonus

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DR.VICTOR BABEȘ A CONFISCAT APROAPE TOATE PREMIILE LA CEA DE-A IV-A EDIȚIE A CUPEI 1 IUNIE LA PESCUIT SPORTIV !


Desfășurată pe o vreme superbă,pe amenajarea de la Săcălășeni,cea de-a IV-a ediție a CUPEI 1 IUNIE la pescuit sportiv a adunat la start un număr record de participanți: 7 echipe,alcătuite din câte 4 elevi și un profesor. Organizatorii , profesorul Horia Buzașu în parteneriat cu A.J.V.P.S. MM, director Ionică Pop ,au făcut tot ce a fost posibil pentru ca toți participanții,dar în special copiii,doar era ziua lor , să se simtă bine și să rămână cu imagini de neuitat de la acest concurs. S-a desfășurat o singură manșă,de 5 ore,timp în care pescarii au stabilit un nou record,de 89,775 kg de pește prins,care evident,după cântărire a fost eliberat.
       Nu au lipsit peripețiile : pești imenși scăpați la mal,monturi rămase prin capcanele de pe fundul apei,încâlcituri de nedescâlcit,căzături în apă,fire rupte de monștrii nevăzuți și multe altele.... Dar,cei mai mulți dintre participanți au vrut totuși să demonstreze că nu degeaba au fost selecționați pentru acest concurs.  

                 Iată rezultatele : INDIVIDUAL ELEVI : locul I Nicolae Onuc Școala Gimnazială Dr.Victor Babeș Baia Mare 4,675 kg ,  locul II Alexandru Petruș, Școala Gimnazială Remetea Chioarului 4,555 kg , locul III Cătălin Țîncaș , Școala Gimnazială Dr.Victor Babeș Baia Mare  4,535 kg.  
PROFESORI : locul I Horia Buzașu , Școala Gimnazială Dr.Victor Babeș Baia Mare , 7,870 kg. , locul II  Nicoleta Cimpoieș A.J.V.P.S.  3,750 kg , locul III  Andrei Orha , Școala Gimnazială Octavian Goga Baia Mare 2,875 kg.
ECHIPE (au punctat cei mai buni 3 elevi ) : 1. Școala Gimnazială Dr.Victor Babeș Baia Mare 13,490 kg , 2. A.J.V.P.S. 10,340 kg , 3. Școala Gimnazială Octavian Goga Baia Mare 9,245 kg. 4. Școala Gimnazială Remetea Chioarului 8,775 kg.  5. Școala Gimnazială Avram Iancu 7,095 kg. 6. Școala Gimnazială Nicolae Iorga Baia Mare  5,150 kg. 7. Școala Gimnazială Specială Baia Mare 4,635 kg.
        S-au acordat  premii speciale pentru „cele mai mari capturi din concurs”,atât la elevi cât lși la profesori. Acestea au fost câștigate de Alexia Moje de la Școala Gimnazială Remetea Chioarului  1715 g.  respectiv de profesorul Horia Buzașu  de la Școala Gimnazială Dr.Victor Babeș Baia Mare  3185 g.                                                   
De la acest concurs nimeni nu a plecat cu mâna goală. Toți participanții au primit  pungi cu dulciuri (S.C.Gaj srl , S.C.Dunav Pro srl , S.C.Ermosa srl , cîte un corn cu ciocolată de la S.C.M.P.G.srl ,tradiționalele  sendwichuri de la Liana și Vasile Adamko și de asemenea, nelipsitele fructe de la magazinul Fragus). Echipele clasate pe primele 3 locuri au fost premiate de magazine cu profil pescăresc : VIDRA – patron Cristian Bejan ,  AVAT – patron Balogh Jeno , BIG-FISH patron Zoltan Balazs   iar elevii și profesorii clasați pe primele 3 locuri au primit premii de la magazinul DELTA – patron Pavel Adrian. În fine , premiile speciale au fost oferite de magazinele AVAT și VIDRA .                                                                                                        
A.J.V.P.S. MM a oferit în mod gratuit locul de concurs , asistență la fața locului din partea a doi oameni inimoși ,Constantin Oțel și Mircea  Vatamaniuc și toate diplomele , iar celor clasați pe primele 3 locuri le-a oferit partide gratuite de pescuit pe amenajarea de la Săcălășeni . Tuturor acestora,dar și altor persoane implicate într-un fel sau altul în desfășurarea acestui eveniment, profesorul Horia Buzașu le aduce mulțumiri.
De menționat și faptul că echipa câștigătoare, precum și elevii de pe primul loc din echipele lor, au obținut calificarea la finala campionatului național de pescuit staționar ce va avea loc în ultima decadă a lunii iulie.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro