The Best bookmaker bet365 Bonus

C.S.S BAIA SPRIE LA CAMPIONATUL MONDIAL DIN AMERICA


Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie reprezintă România si Maramureşul la Campionatul Mondial de biatlon Juniori care se va desfăşura la Presque Isle – S.U.A.
Delegaţia română este compusă din 9 sportivi, dintre care 2 sunt de la C.S.S. Baia Sprie. Acestia, vor participa in perioada 25.02.2014-09.02.2014 la Campionatul Mondial din America. Cele doua sportive de la Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie sunt, Dănilă Florina si Vălean Oana însoţite de Prof. antrenor Ananie Marin.
Pentru C.S.S. Baia Sprie este un eveniment unic in istoria clubului, să aibă reprezentanţi sportivi care să participe la un Campionat Mondial, sportivele având o pregătire de specialitate de un înalt profesionalism.

   Sportivele Dănilă Florina si Vălean Oana au declarat înainte de-a pleca, că sunt foarte fericite ca au ajuns la nivelul acesta de pregătire încât sa poată participa la o competiţie de nivel mondial, au mari aşteptări, aşa cum au avut mereu de la competiţiile internaţionale la care au mai participat. Sunt conştiente ca va fi o cursa grea, pe un traseu la fel de greu, dar au speranţa ca vor duce cursa cu brio pana la sfârşit, sperând într-o tragere bună cu arma, care sa le ajute să urce in clasament.
Sportivele sunt legitimate la C.S.S. Baia Sprie la secţia biatlon si sunt antrenate de profesorii antrenori Ananie Marin, Scurtu George – colaborator sub coordonarea d-nei Director Prof. Toma Andreea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro