The Best bookmaker bet365 Bonus

Baia Mare îl dă în judecată pe antrenorul lui Thuringer!


După meciul pierdut la Baia Mare, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor, cu echipa sa, Thuringer HC, 19-20, antrenorul Herbert Muller a declarat pentru site-ul thueringer-allgemeine.de:

"Acest meci a fost aranjat. Este clar că am fost furaţi de arbitri sloveni. Primarul mi-a spus că trebuia să bată la 10 goluri cu banii pe care i-au dat arbitrilor!"

Tehnicianul născut la Timişoara, care pregăteşte campioana Germaniei, a precizat că va face memoriu la EHF pentru ca arbitri sloveni Krstici-Ljubici să fie pedepsiţi. Nu s-a întîmplat însă asta, la federaţia europeană nefiind depus nici un memoriu.

Clubul din Baia Mare a emis ieri un comunicat prin care anunţă că-l va acţiona în judecată pe oficialul de la Thuringer.

"În urma analizării acuzaţiilor care aduc prejudicii grave de imagine echipei băimărene, conducerea HCM Baia Mare a decis să îl acţioneze în instanţă pe Herbert Müller, fără implicarea echipei Thüringer HC sau a conducerii clubului german, care nu pot fi consideraţi vinovaţi pentru ieşirile necontrolate şi negîndite ale tehnicianului echipei. Conducerea HCM Baia Mare nu va accepta aruncarea în derizoriu a renumelui echipei băimărene, avînd în vedere faptul că, atît la meciul cu Thüringer HC, cît şi la celelalte partide din Liga Campionilor sau din campionatul intern, au fost respectate toate regulile de organizare ale partidelor.

Conducerea HCM Baia Mare se dezice de acuzaţiile grave emise de antrenorul Herbert Müller şi asigură oficialii IHF, EHF, FRH, dar şi opinia publică despre principiul care stă la baza activităţii sportive derulate de clubul băimărean, care respectă întocmai şi în permanenţă principiul de fair-play", se arată în comunicatul HCM Baia Mare.

http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/baia-mare-il-da-in-judecata-pe-antrenorul-lui-thuringer-413550.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata