The Best bookmaker bet365 Bonus

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar fotbal – gimnazii - municipiu Ediţia XXI


Cei de la Dimitrie Cantemir au câştigat pentru a IV-a oară  titlul municipal !

Joi , 21 noiembrie , pe terenul Liceului cu Program Sportiv s-au jucat finalele  ediţiei  cu numărul XXI  ale O.N.S.Ş. la fotbal – gimnazii .La startul acesteia s-au aliniat 18 echipe ,un număr record în ultimii 10 ani.După meciurile din grupe,

sferturi de finală şi semifinale a venit rândul mult aşteptatelor finale .

Prima a fost finala pentru locurile III-IV , protagoniste fiind echipele şcolilor Nr.17 Al.I. Cuza şi Nr.11 N.Iorga .A fost un meci foarte echilibrat ,care a plăcut spectatorilor prezenţi datorită numărului mare de ocazii la ambele porţi. Rezultatul a fost decis în minutul 23 când Dorca a profitat de o bâlbâială generală din defensiva şcolii 17 şi a marcat cu un şut cu latul la colţul scurt. Doar două minute mai târziu cei de la Cuza puteau egala dar David , singur cu portarul , a preferat un şut în forţă în locul unui şut plasat meciul încheindu-se  cu victoria şcolii Nicolae Iorga .

A urmat  ,,finala mare” care decidea noua campioană a municipiului .Faţă-n faţă s-au aflat echipele şcolii nr. 18, cu două titluri municipale la activ (2003 şi 2006) şi a şcolii nr.3 Dimitrie Cantemir şi ea campioană municipală a ediţiilor din 2000 ,2002 şi 2011. Cele două echipe s-au mai aflat o singură dată în finala pe municipiu , în 2003 ,cei de la şc. 18 câştigând atunci cu scorul de 5-1. Acum însă lucrurile au stat cu totul altfel… Pe teren s-a  aflat o echipă a şcolii 18 extrem de disciplinată tactic şi o echipă a şcolii 3 cu un gabarit superior şi într-o formă de zile mari ,compensând astfel lipsa golgheterului Paul Gherman, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Meciul a avut parte de ocazii cu duiumul la ambele porţi  . Primul gol a venit în minutul 10,când David a preluat o minge la 14 m de poartă şi a şutat necruţător din întoarcere.Au urmat două ocazii la cealaltă poartă , dar Horje a ratat incredibil la prima şi apoi,tot el a şutat în bară..Finalul primei reprize găseşte în atac şcoala 3 . Morar şutează violent dar portarul Prisăcaru are o paradă de senzaţie , însă câteva secunde mai târziu nu mai poate face nimic la şutul bine plasat al lui Sabou şi repriza se încheie cu 2-0. În partea a II-a a jocului lucrurile s-au petrecut la fel : şcoala 18 a ratat ocazie după ocazie în timp ce şcoala 3,mult mai pragmatică,a mai punctat de două ori .

REZULTATE TEHNICE:

ŞC 17 A.I.Cuza  -  ŞC.11 N.Iorga                       0-1  Dorca.

ŞC. 18             -   ŞC. 3 Dimitrie Cantemir      0-4  David , Sabou , Morar , Becsi .

                                                                      Cartonaşe galbene : David , Becsi (sc.3).

Meciurile au fost foarte bine arbitrate de Alexandru Bela şi  Vasile Vinţ.

CLASAMENT FINAL EDIŢIA XXI :

1. ŞC. Nr.3 Dimitrie Cantemir ( profesor Marcel Oana ).
2. Şcoala Nr. 18    ( profesor Octavian Dragomir ).
3. ŞC. Nr. 11 Nicolae Iorga ( profesor Cristian Şimon ).
4  ŞC. Nr. 17 Al. I. Cuza  ( profesor Iosif  Făgădar ).

Primele două clasate vor reprezenta municipiul Baia Mare la faza judeţeană –Seini 16 martie 2014.

Au fost acordate premii speciale :

“ Cel mai bun portar “      :  Alexandru Armas ( SC. 11 ).
“ Cel mai tehnic jucător “ :  Paul Gherman    (  SC.  3 ).
“ Golgheter “                     :  Paul Gherman    (  SC.  3 )  8 goluri în 4 jocuri.

Comisia de organizare a fazei municipale mulţumeşte d-lui  Zoltan Szekely , pentru terenurile sintetice pe care le-a pus la dispoziţie pentru această competiţie şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru delegarea în mod gratuit a arbitrilor la toate meciurile fazei municipale.

Profesor Horia Buzaşu ,preşedintele Comisiei Judeţene de Fotbal Şcolar.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata