The Best bookmaker bet365 Bonus

Podul Unirii de la Seini leagă comunitatea maramureșeană de cea sătmăreană


Pe parcursul întregii vizite pe care jurnalistul Antena 3, Adrian Ursu a făcut-o în Maramureș a fost însoțit de către deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților și candidatul PSD Maramureș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Una dintre opririle făcute în județul nostru a fost la Seini, aici unde PSD Maramureș are unul dintre cei mai harnici și competenți primari în persoana Gabrielei Tulbure. Realizările edilului Tulbure Gabriela Florica se văd în numeroasele proiecte implementate atât pe fonduri guvernamentale, cât și pe fonduri europene, iar viața locuitorilor din Seini, un orășel cu doar 9.000 de locuitori s-a îmbunătățit considerabil în ultimii ani, susține deputatul PSD Gabriel Zetea.
”Unul dintre obiectivele importante pe care le-am realizat în Seini, împreună cu primarul PSD Gabriela Tulbure este Podul peste Someș sau Podul Unirii și pentru care am luptat din toate puterile pentru a îndeplini acest vis al nostru, al tuturor.

Podul de la Seini leagă comunitatea maramureșeană de cea sătmăreană dar unește, în același timp, oameni și afaceri pe ambele maluri ale podului. M-am bucurat de fiecare etapă care ne-a adus tot mai aproape de acest moment istoric pentru Seini și îmi amintesc cu plăcere de ziua în care am semnat ordinul de începere al lucrărilor, la începutul anului 2018, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Primarul social-democrat al orașului Seini, Gabriela Tulbure a dovedit că este un adevărat profesionist în administrație și o felicit din toată inima și pentru această reușită. Felicit, de asemenea, și întregul aparat al Primăriei Seini care a muncit la acest proiect, dar aduc calde mulțumiri și vicepremierului României, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu care a susținut toate proiectele importante de infrastructură ale Maramureșului”, a precizat deputatul Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean Maramureș.  

Parlamentarul PSD de Maramureș a subliniat faptul că i-a prezentat jurnalistului Adrian Ursu toate aceste realizări importante ale primarilor Maramureșului și are convingerea că reportajele pe care le-a făcut în minunatul nostru județ vor aduce și mai mulți turiști dornici să vadă tot ce avem de oferit în acest colț de rai.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro