The Best bookmaker bet365 Bonus

Combaterea intoleranței în rândul tinerilor prin intermediul proiectului VEDA


În perioada iulie - noiembrie 2022, Asociația Esperando derulează proiectul VEDA-Voluntariat-educație-dizabilitate-acțiune.
Scopul proiectului este cel de combatere a intoleranței și creşterea implicării tinerilor în activitățile de voluntariat în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale.
De asemenea, prin intermediul acestuia se dorește să se contribuie la dezvoltarea solidarității și să se promoveze toleranța între tineri, în special pentru a stimula coeziunea socială.
Pentru a realiza obiectivele propuse vor fi organizate diferite activități pe tot parcursul proiectului, precum:
- o caravană a dizabilității ce are drept scop informarea, conștientizarea și implicarea tinerilor din școlile în procesul de combatere a intoleranței cu privire la tinerii cu dizabilități și integrarea acestora în viața comunității.
- realizarea de activități sportive - incluzive, dar și educative și de relaxare dedicate atât persoanelor tipice, cât și atipice.


- o cursă cu obstacole tradiționale. În premieră pentru Maramureș și probabil pentru România, tinerii cu dizabilități vor participa la o super cursă cu obstacole tradiționale, asemănătoare drumului vieții, adaptată nevoilor și capabilităților super oamenilor cu diferite dizabilități.
Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș prin finanţarea nerambursabilă din bugetul judeţului a programelor, proiectelor şi acţiunilor în domeniul tineret pe anul 2022.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro