The Best bookmaker bet365 Bonus

Riscul hidrologic se menține pe râurile din județele Maramureș și Satu Mare

 
În momentul actual, se înregistrează depășiri ale cotelor de apărare pe cursurile de apă, astfel:
▪️ depășiri ale cotelor de atenție pe râul Tisa, la stația hidrometrică Valea Vișeului (județul Maramureș);
▪️ În județul Satu Mare, se înregistrează depășiri ale pragurilor de apărare în aval de acumularea Călineşti-Oaş, pe sectorul îndiguit al râului Tur (Călineşti-Oaş aval – Turulung - Micula – frontieră) și pe afluentul Valea Rea, la stația hidrometrică Huta Certeze.

Acumulările Strâmtori-Firiza (județul Maramureș) și Călinești-Oaș (județul Satu Mare) se află în faza I de apărare, aferentă codului galben. Din acestea se evacuează controlat debite. Prin aceste proceduri, specialiștii noștri controlează nivelul apei, ținând cont de debitele și nivelurile înregistrate pe cursurile de apă și de prevederile regulamentelor de exploatare.În arealul Someș-Tisa este în vigoare o avertizare hidrologică emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

????COD GALBEN
În intervalul 05.01.2022, ora 11:00 – 06.01.2022, ora 24:00, pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – sector aval intrarea ȋn ţară, Vişeu, Iza, Lăpuş (judeţul Maramureş), Tur (judeţul Satu Mare) și Someşul Mare (judeţul Bistriţa-Năsăud).

????COD PORTOCALIU
În intervalul 05.01.2022, ora 18:00 – 06.01.2022, ora 12:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – pe sectorul aferent stației hidrometrice Valea Vişeului (județul Maramureş) şi Tur (judeţul Satu Mare).

Specialiștii #ApeleRomâneSomeșTisa monitorizează evoluţia evenimentelor. Hidrologii realizează măsurători de debite şi observații la stațiile hidrometrice, astfel încât informațiile să ajungă prompt la toate instituţiile implicate în gestionarea #inundațiilor.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro