The Best bookmaker bet365 Bonus

Campania “Sprijinul tău este un pas spre normalitate" a ajuns la final de an


Asociația Esperando a derulat vreme de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, campania de strângere de fonduri “Sprijinul tău este un pas spre normalitate".
În cadrul acesteia au fost amplasate 18 urne, în diferite locații din Baia Mare.
Campania a avut ca scop colectarea de fonduri care să ajute la îmbunătăţirea condiţiilor şi activităţilor derulate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni/ dizabilități fizice.
Asociaţia Esperando are nevoie de sprijinul comunităţii pentru a susține serviciile de recuperare și socializare oferite persoanelor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, dar și pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la noul spațiu Esperando, pentru a oferi aceste servicii în cele mai bune condiții.
Acum, la final de an, urnele au fost desigilate şi donaţiile numărate în prezenţa unui reprezentant al Primăriei Baia Mare.


     Din cele 18 urne a fost colectată suma de 3311,98 lei.
Acest lucru a fost posibil datorită unor oameni deosebiți, care au ales să nu rămână indiferenți la demersurile inițiate de Asociația Esperando.
Mulțumim celor care ne sunt alături în această campanie, prin asigurarea unui spațiu pentru amplasarea urnelor în incinta locațiilor administrate de ei, dar și celor care au ales să doneze pentru a sprijini copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale.
Asociaţia Esperando intenţionează să prelungească această campanie.
Sperăm ca şi pe viitor să avem parte de sprijinul dumneavoastră, și împreună să facem viața persoanelor cu dizabilități mai frumoasă.
Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie: str. Colonia Topitorilor, nr. 14, Baia Mare, tel: 0362- 401363, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro