The Best bookmaker bet365 Bonus

3 decembrie - ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI


Asociația Esperando - prima organizație de părinți a copiilor cu dizabilități, din Maramureș


Chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă datorită pandemiei, nu putem să trecem cu vederea Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități, care are loc anual, în data de 3 decembrie.
Anul acesta, suntem forțați să marcăm diferit această zi, care are ca scop promovarea înțelegerii problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, dar și creșterea gradului de conștientizare asupra beneficiilor ce pot rezulta din integrarea acestora în fiecare aspect al vieții: politic, social, economic și cultural.

În munca noastră de zi cu zi, de 19 ani încoace, Asociația Esperando încercă să schimbe mentalități, să ajute la integrarea persoanelor cu dizabilități în societate, și totuși, observăm cu stupoare, că acestea sunt în continuare excluse din multe medii/ activități.


Nu vom înceta să demonstrăm lumii că și persoanele cu dizabilități au abilități, și că pot fi utile societății din care fac parte, sau că, pur și simplu, integrarea în societate este benefică în recuperarea lor.
Vă invităm pe pagina noastră de facebook - Asociația Esperando, unde puteți să îi susțineți cu un mesaj de încurajare, lăsat la postarea dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.
Este o modalitate de a le arăta că suntem alături de ei, că-i înțelegem mai bine, mai ales în această perioadă, în care, pandemia a afectat și modul lor de viață.
Le-a redus activitățile de recuperare, le-a oprit posibilitățile de socializare, i-a “ajutat” să acumuleze regrese majore, toate acestea aducând și mai multe probleme în viața lor și a familiilor acestora.

Multă sănătate și putere tuturor persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora!

Nu renunțați la visele voastre!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro