The Best bookmaker bet365 Bonus

Paturi suplimentare pentru pacienții SARS Cov-2


Managerii unităților spitalicești din Maramureș au participat azi, 16 noiembrie 2020, la o videoconferință. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a dorit să afle care este situația la zi a numărului de paturi destinat pacienților infectați cu coronavirus. De asemenea, s-a discutat și despre găsirea soluțiilor necesare pentru suplimentarea locurilor din secțiile de Anestezie Terapie Intensivă SARS CoV-2, dar și ale celor destinate pentru pacienții cu forme ușoare și medii a acestei afecțiuni pentru a degreva personalul medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Dr Nicolae Rușdea” – Spital Suport  și de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.
”În momentul de față, împreună cu managerii unităților spitalicești, am identificat două soluții pentru a reuși să suplimentăm numărul de paturi pentru pacienții pozitivi cu COVID-19. Una dintre acestea este utilizarea fostei clădiri din Baia Mare  în care a funcționat Secția Pediatrică Distrofici III.

Trebuie să vedem exact care sunt posibilitățile ca această clădire să fie amenajată și dotată corespunzător astfel încât, aici, să fie alocate aproximativ 45 de paturi. De asemenea, luăm în calcul și posibilitatea transformării corpului D3 al Spitalului din Borșa  în Compartiment tampon unde să se acorde îngrijiri pacienților cu forme ușoare și medii”, a subliniat Ionel Bogdan.

Managerii spitalelor din Maramureș și-au arătat deschiderea pentru a  colabora astfel încât să se asigure personalul medical și auxiliar necesar care să lucreze cu bolnavii ce vor ajunge în aceste compartimente.

Pe lângă cazurile de coronavirus, în continuare, medicii acordă tratamente medicale necesare tuturor pacienților cu afecțiuni cronice, cazurilor de urgență sau cu alte patologii. Președintele Consiliului Județean Maramureș a mulțumit încă o dată întreg colectivului medical care lucrează în unitățile spitalicești din județ pentru grija și empatia de care dau dovadă.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro