The Best bookmaker bet365 Bonus

Gabriel Zetea (PSD): ”România trebuie să înceapă testarea masivă a populației, pe modelul Slovaciei”


Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Camera Deputaților a declarat că România trebuie să înceapă testarea masivă a populației, pe modelul Slovaciei. ”Aproape 8.000 de cazuri noi de coronavirus în numai 24 de ore, peste 100 de morți și aproape 1000 de pacienți la ATI reprezintă este o reală. Pentru a evita închiderea totală a țării este imperios necesar să creștem capacitatea de testare a populației prin folosirea testelor rapide, omologate, care dau rezultate în maxim 30 de minute”, a precizat liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.
Potrivit reprezentantului PSD Maramureș, Iohannis și Orban continuă să ignore românii, aceștia refuzând să accepte variantele care pot rezolva problema pandemiei în România. Singurul lor interes este să acapareze tot mai multă putere, pentru a atrage și mai mulți bani în buzunarele proprii. ”Slovacia a reușit, într-un singur weekend, să testeze gratuit două treimi din populația țării, cu ajutorul armatei. Și în România se poate! Iohannis trebuie să redevină președintele tuturor românilor, nu doar șeful PNL și, împreună cu Guvernul Orban, să investească în testarea masivă a românilor”, a declarat candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Gabriel Zetea.


Testarea a fost gratuită și voluntară în Slovacia, fiind amenajate peste 5.000 de centre de testare și fiind implicați peste 40.000 de medici, dar și echipe de sprijin formate din soldați, poliție, muncitori administrativi și voluntari. În numai două zile s-au testat aproximativ 3 milioane de persoane și acțiunea continuă. Cei care au fost depistați pozitiv au fost izolați împreună cu familiile, iar cei care au refuzat testarea au interdicție de a merge la muncă, fiind obligați să intre în carantină.
”Românii nu mai pot fi cobaii lui Iohannis și ai Guvernului său. Ne-au închis în  case la 300 de cazuri pe zi, dar nu fac nimic pentru a evita răspândirea bolii, la 8.000 de cazuri pe zi. Repetă neîncetat placa alegerilor pentru a-și implementa, cât mai curând, planul de austeritate pe care l-au gândit pentru români: nu vor mări pensiile, nu au dublat alocațiile, reînchid sectorul HoReCa dar nu vin cu nicio soluție pentru marea masă a românilor. Iohannis și Orban sunt de acord că virusul nu se ia din școli, dar nu fac nimic pentru a le redeschide pentru elevi. Dacă la slovaci s-a putut, se poate și în România! Respectați sfatul pe care Organizația Mondială a Sănătății l-a dat încă de la începutul pandemiei și: testați, testați, testați. Nu vă mai bateți joc de români și de România!”, a conchis, în mesajul său, Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș și candidatul formațiunii social-democrate pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro