The Best bookmaker bet365 Bonus

Tinerii maramureșeni, participanți la Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2020”, pot fi votați online până în 20 iunie


Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2020”,organizat de Centrul cultural Ramygala al districtului Panevėžys, împreună cu municipalitatea districtului Panevėžys din Lituania, reprezintă o inițiativă de actualitate, menită să atenueze problemele de adaptare socială cauzate de COVID-19, prin stimularea tinerilor talentați să pună în aplicare idei creative prin limbajul dansului.
În vederea consolidării relațiilor de înfrățire dintre Județul Maramureș și Districtul Panevėžys din Lituania, Consiliul Județean Maramureș a încurajat participarea tinerilor maramureșeni la Concursul ”Dance virus-2020”, contribuind la afirmarea pe plan internațional a unor tinere talente din județul nostru. Astfel, la invitația regiunii înfrățite din Lituania au răspuns tineri artiști din cadrul Ansamblului Folcloric Național "Transilvania": Andreea Ardelean, Petruța Tibil, Raluca Vasoc, Cătălin Agoston, Tudor DuliBabici și Liviu Mihalca.
    Concursul ”Dance virus-2020” s-a adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14–29 ani, aceștia fiind invitați să creeze un dans individual pe muzica indicată de organizatori și să realizeze un film într-un cadru non-formal, iar cel mai interesant element al dansului să fie capturat printr-o fotografie. Condiția concursului a fost ca, fiecare tânăr participant, să poarte o mască de protecție pentru față.


    Fotografiile participanților au fost încărcate și postate pe pagina de Facebook “Ramygaloskultūra”, iar procesul de votare a început pe 11 iunie 2020: https://www.facebook.com/ramygalos.kultura
    Fotografia cu cel mai mare număr de LIKE-uri va fi desemnată câștigătoare a Premiului de audiență, rezultatele fiind anunțate în data de 20 iunie 2020. Un juriu format din specialiști va selecta primii trei cei mai originali participanți. Câștigătorii concursului-festival internațional vor fi anunțați pe pagina de Facebook “Ramygaloskultūra” și pe website-ul:http://www.ramygalosajc.lt/

    Un material video cu toate filmele transmise de participanți va fi postat pe canalele social media ale concursului-festival și va fi transmis și participanților. Toți câștigătorii vor fi premiați cu produse de ceramică unicat produse manual, măști de protecție facială originale și diplome. Câștigătorul locului I va fi recompensat cu un premiu acordat de municipalitatea Districtului Panevėžys.

    Tinerii maramureșeni înscriși Concursul-festival internațional online”Dance virus-2020” sunt membri ai Ansamblului Folcloric Național "Transilvania": Andreea Ardelean, Petruța Tibil, Raluca Vasoc, Cătălin Agoston, Tudor DuliBabici și Liviu Mihalca, iar fotografiile lor - nr. 1, 2, 5, 6, 8, 9, 10 – pot fi votate până pe 20 iunie, în postarea de pe pagina de Facebook“Ramygaloskultūra”:

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro