The Best bookmaker bet365 Bonus

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, prezent la deschiderea oficială a sărbătorii „Castane 2019”


Vineri, 27 septembrie 2019 a avut loc ședința festivă a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, care marchează deschiderea oficială a șirului de manifestări derulate sub egida „Castane 2019”.
    În debutul ședinței, a luat cuvântul primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a salutat și a transmis mulțumiri invitaților prezenți la acest moment de sărbătoare pentru întreaga comunitate băimăreană. Acesta și-a manifestat aprecierea pentru parteneriatul administrativ cu Consiliul Județean Maramureș, ale cărui beneficii se reflectă prin creșterea valorică a indicatorului de calitate a vieții, atât pentru cetățenii municipiului Baia Mare, cât și pentru maramureșeni, în general.
    La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a vorbit despre importanța colaborării între autoritățile locale, în beneficiul comunităților pe care le deservesc:. „Sunt recunoscător pentru că, încă o dată, Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș lucrează împreună pentru un proiect important, Sărbătoarea Castanelor. Consiliul Județean Maramureș a susținut încă din anul 2016, prin parteneriate, toate sărbătorile tradiționale importante ale comunităților locale din județ, pentru că sprijiirea comunităților locale reprezintă însăși definiția existenței Consiliului Județean Maramureș.

În acest fel, revenim la menirea noastră, aceea de a ajuta comunitatea locală. A venit vremea să fim mult mai harnici, să muncim mai mult în administrația locală, drept dovadă proiecte elaborate în anul 2016 se află acum în proces de implementare în întreg județul. Îi asigur pe reprezentanții municipiului Baia Mare de întregul sprijin al Consiliului Județean Maramureș pentru proiectele ambițioase pe care le desfășoară. Aveți în Consiliul Județean Maramureș un partener loial și consider că așa ar trebui să se desfășoare pretutindeni relațiile dintre autoritățile locale. Vă felicit încă o dată pentru organizarea sărbătorii castanelor din acest an și vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi parteneri într-un proiect organizat pentru bucuria băimărenilor!”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.
    În acest an, sărbătoarea tradițională a Municipiului Baia Mare se va desfășura în perioada 27 - 29 septembrie 2019 și va cuprinde parade, expoziții, spectacole, concerte, dar și alte manifestări cultural-artistice pentru publicuri de toate vârstele.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata