The Best bookmaker bet365 Bonus

Mi-am tratat spondiloza cervicală prin Medicina Integrată ScienceMed


Deşi nu am fost niciodată o persoană care să mă plâng de dureri în corp, sau să mă lamentez de una sau de alta, căci ştiam că sunt sănătoasă, se pare că viaţa a vrut să-mi ofere o altă realitate, odată cu trecerea anilor. Şi, astfel, am ajuns la punctul în care am fost nevoită să iau o decizie, care să mă ajute să-mi rezolv o gravă problemă de sănătate, fără să mă operez. Adică, să aleg o metodă alternativă de tratament, neinvazivă, cu valoare holistică: Medicina Integrată.
Fiind o persoană destul de tânără, nu-mi făceam griji în privinţa sănătăţii mele. Ca orice tânără la 30 de ani şi ceva, mă gândeam că am destul timp să mă gândesc la problemele de sănătate când voi fi la vârsta înaintată. Cum a început totul? Am simţit într-o dimineaţă că mă doare zona cefei şi a gâtului. Tare de tot, încât în partea stângă abia puteam întoarce puţin capul. Dar nu cât să privesc comod şi normal. Cum nu am competenţe medicale, mi-am cumpărat de la farmacie câteva pastile de calmare a durerii, cu efect analgezic. Care a durat până după-amiaza. Seara, îmi venea să ţip şi plângeam de durere. În plus, începusem să am şi ameţeli, dureri de cap, greaţă, uneori, dar şi furnicături la nivelul braţelor şi umerilor. A doua zi, am mers ţintă la medic.


Diagnosticul a fost: spondiloză cervicală
Diagnosticul a fost: spondiloză cervicală. Iar soluţia chirugicală a fost prima indicată de doctor, operaţie cu laser şi alte multe beneficii de aici… Nu mi-e frică de bisturiu, dar chiar de acum?, mi-am zis. M-am întors acasă şi am stat şi m-am gândit ce să fac mai bine pentru mine. Mi-am amintit de Corina, o prietenă a mea, care mi-a spus recent că suferea cu articulaţiile şi acum e bine. I-am telefonat, i-am spus ce am păţit şi am rugat-o să mă ajute: “Fac orice, doar operaţie să nu fie!”. M-a ascultat şi mi-a zis foarte hotărât: “Fată dragă, ai nimerit unde trebuie. Ştii ce rău am suferit eu cu articulaţiile? Ţi-am povestit ce dureri de oase şi musculare am avut. Ei, acum sunt sănătoasă! Notează: ScienceMed. Iată telefonul. Clinica aceasta are metode magice de a te vindeca fără operaţii! Du-te la ei, nu mai ezita!”

Despre ScienceMed

Despre ScienceMed aveam puţine informaţii, ştiam că e în Bucureşti şi în alte două oraşe din ţară şi… cam atât. Iar cât despre Medicina Integrată, habar nu aveam ce este. Dar, vocea Corinei a fost atât de convingătoare, încât am telefonat la această clinică şi mi-am făcut programare. Peste 3 zile eram acolo. M-am simţit bine la ei, încă din primele minute: au un sediu curat şi primitor, iar atitudinea prietenoasă şi caldă a doctorei mi-a rispit neîncrederea cu care venisem. Nu ştiu de ce, dar şi ceilalţi pacienţi plecau cu zâmbetul pe buze şi optimişti.

Mai întâi, o consultaţie

De îndată ce am ajuns pe str. Cuza Voda nr. 132 din Bucureşti, am făcut cunoştinţă cu doamna doctor Mihaela Dascălu, care mi-a acordat o consultaţie, în cadrul căreia am stat de vorbă despre toate suferinţele şi problemele mele fizice şi sufleteşti, adică mai mult decât o examinare clinică obişnuită.
Adică, o consultaţie completă de medicină integrată, ce are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanţă) şi stabilirea dezechilibrelor de funcţie celulară la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (cu electrosomatografia interstiţială). Pentru că această clinică dispune de aceste două aparate medicale performante, foarte des utilizate în Occident şi cu rezultate excelente pentru sănătatea pacientilor!
Ce ne-au indicat aparatele? Dezechilibre maxime şi semnificative pe aparate şi sisteme la nivel energetic (la ficat, glanda tiroidă, rinichi, sistem limfatic şi aparat osteoarticular). La nivel celular, dezechilibre semnificative şi usoare (la aparatul digestiv şi cel musculo-scheletic).
Ce a urmat? În urma informaţiilor primite de la mine, doamna doctor a stabilit un remediu homeopat care acţionează la nivel fizic, mental şi emotional. Şi am testat pe loc eficienţa acestui remediu cu ajutorul aparatelor! Ce credeţi că s-a întâmplat? Aparatul de electrosomatografie interstiţială a redus imediat dezechilibrele în procent de 55-60% , ceea ce înseamnă o bună actiune şi compatibilitate a remediului.
M-am îndreptat, aşadar, către acest tratament nedureros şi eficient. Având diagnosticul integrat, doamna doctor Mihaela Dascălu a găsit calea terapeutică potrivită: Tratamentul Personalizat, adaptat mie şi afecţiunilor medicale prezente: remediul homeopat, tablete impregnate informaţional cu frecvenţele mele şi un remediu Bach.
Doamna doctor mi-a explicat că primul aparat reflectă Medicina Cuantică, utilizând metoda Biorezonanţei Paul Schmidt. Iar cel de-al doilea aparat, o reală Somatografie Interstiţială, mi-a diagnosticat corpul fizic la nivel celular.
Medicina Integrată ScienceMed este o terapie vindecătoare, care vizează echilibrarea şi refacerea totală a organismului, grăbind procesele de vindecare fizică şi psiho-emotională. Fără durere. În primele şedinţe de tratament, mi-a dispărut durerea şi am început să-mi recapăt uşor-uşor mobilitatea în zona cefei şi a gâtului. La sfatul doamnei doctor Mihaela Dascălu, am făcut câte două şedinţe pe săptămână, simţindu-mă atât de bine în întregul corp! Să ştiţi că tratamentul se aplică la modul general pe corpul pacientului, chiar dacă durerile sunt localizate doar într-o anumită zonă a organismului.

Cum se prezintă Clinica ScienceMed

Sincer vă spun, nu crezi că te afli într-o clinică medicală. Te simţi ca acasă, echipa medicală este foarte prietenoasă şi amabilă, îţi oferă tratamente şi sfaturi într-un spaţiu amenajat cu mult bun gust şi stil. E imposibil să nu te simţi bine la ScienceMed! Ai sentimentul că vii într-un loc de relaxare şi bună dispoziţie… iar terapia are efecte garantate!
Cum mă simt în prezent după tratament?
Am făcut în total 20 şedinţe de echilibrare energetică, câte două săptămânal. Fără tratament medicamentos, pentru că durerile m-au lăsat deja din prima săptămână. Adio ameţeli, dureri de cap, greaţă. Simt în corp mai multă energie, claritate mentală, echilibru şi vitalitate!
Nu, nu vă mint, e realitatea pe care o trăiesc! Mă bucur că am ascultat-o pe prietena mea, o cred acum că a scapat de durerile musculare şi articulare şi că se simte din ce în ce mai bine. Această terapie dă organismului puterea de a se vindeca singur.

Concluzia

Clinica ScienceMed este o clinică medicală care pe mine m-a cucerit definitiv. Iar Medicina Integrata, ca metodă de tratament alternativ, este imbatabilă! Am scăpat de medicamente, de operaţie, de dureri şi nopţi nedormite.  
Vă recomand cu încredere să nu mai ezitaţi dacă azi sunteţi în suferinţă!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata