The Best bookmaker bet365 Bonus

Conferința “Medicina de Urgență Azi”, Ediția a IV-a Peste 50 de lucrări științifice și workshopuri


Avem deosebita onoare de a vă informa că, în perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2019, la Baia Mare se va desfășura Conferința “Medicina de Urgență Azi”.
Evenimentul se află la cea de-a IV-a ediție și este organizat de către Asociația “Prietenii Spitalului”, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, SMURD Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș și Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.
Zeci de lectori, din țară și din străinătate - cadre universitare, medici primari și specialiști din diverse ramuri ale medicinei, asistenți medicali, paramedici, pompieri, psihologi și voluntari vor susține peste 50 de lucrări științifice, workshopuri și demonstrații practice.
Tot în cadrul evenimentului se va desfășura un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Conferința de presă va avea loc vineri, 1 februarie 2019, începând cu ora 10:30, la Hotel Mara.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata