The Best bookmaker bet365 Bonus

”Primul ghiozdan” oferit de Consiliul Județean a ajuns la toate cele 74 de UAT-uri partenere din Maramureș


În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean Maramureș, șeful administrației județene, Gabriel Zetea a prezentat aleșilor desfășurarea și implementarea programului ”Primul ghiozdan”, care se desfășoară, la nivelul județului, pentru al doilea an la rând. Dacă pentru anul școlar 2017 – 2018 au existat 69 de UAT-uri partenere din totalul de 76, unde administrațiile locale au participat cu o cofinanțare de 10%, pentru anul școlar 2018 – 2019, contractul de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean și unitățile administrativ-teritoriale a fost încheiat cu 74 de primării, întreaga finanțare fiind suportată de la bugetul județului. ”Primul ghiozdan” va ajunge la toți copiii care, în toamna acestui an, vor începe clasa 0.
”Din partea Consiliului Județean au fost și consilieri județeni care au participat la înmânarea ghiozdanelor echipate cu cele necesare pentru școală tuturor reprezentanților administrațiilor locale. Știu că unul dintre cei mai activi consilieri a fost Liliana Moga, acesta fiind un proiect inițiat de dânsa și susținut, în anii trecuți, din resurse personale, dar la o cotă mai redusă”, a declarat președintele Gabriel Zetea.


Invitată să se adreseze colegilor consilieri județeni, Liliana Moga a precizat faptul că, pe parcursul a cinci zile, o comisie de la Consiliul Județean a ajuns în întreg județul, programul de livrare al ghiozdanelor fiind stabilit pe localități, dar și în funcție de numărul de fetițe sau de băieți care vor începe clasa O în toamna acestui an. ”Copiii se vor bucura în prima zi de școală de acest prim ghiozdan, iar bucuria mea este și mai mare știind că, un proiect personal a ajuns să fie, în prezent, un proiect implementat la nivel județean”, a conchis consilierul județean Liliana Moga.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata