The Best bookmaker bet365 Bonus

Semne ca ai nevoie de un buget


Viața fără un buget arată ca un pieton pe o stradă aglomerată care se ferește de alți oameni, încearcă să nu calce în bălți și trece în strada în fugă ca să nu îl calce mașinile. Nu ai niciodată un moment de respiro și simți că nu ajungi niciodată ușor la un echilibru financiar. Ești veșnic stresat că nu ai plătit anumite datorii și îți este frică să te gândești la ce ai face dacă ceva imprevizibil s-ar întâmpla, pentru că trebuie să jonglezi tot timpul cu banii. Ca să poți începe de la 0 și să ai o tranziție ușoară de la această viață haotică la un stil de viață mai relaxat, poți accesa un împrumut rapid (luottoa heti). Iată care sunt semnele că ai nevoie urgentă de un buget.

1.Ești plătit în mod regulat, dar nu știi unde se duc banii

Acordă-ți timp înainte de începerea lunii pentru a crea un buget împreună cu partenerul. Puneți pe hârtiile cheltuielile pentru gospodărie, facturi dar și pentru lucruri mărunte cum ar fi cina ocazională în oraș și bilete de film. Include și obiectivele privind economiile și plățile datoriilor. Cheia este să bugetați până la 0. Asta înseamnă că până să pui deoparte sume importante, trebuie să îți plătești datoriile.

2.Ai vrea să plătești mai puțin pentru cumpărături

Ca să plătești mai puțin pentru cumpărături nu trebuie neapărat să cauți cupoane sau să stai toată ziua online pentru a găsi oferte. Analizează cât ai cheltuit pe coșul de cumpărături în ultimele luni și care au fost cele mai scumpe produse. Gândește-te dacă nu vei găsi aceeași calitate la alte branduri sau dacă poți renunța la ele. Trebuie să îți impui o sumă maximă pe care o vei lăsa la casa hipermarketului. Vezi dacă nu ar trebui să schimbi magazinul de unde faci cumpărături și încearcă să creezi un plan de masă, care de va ajuta să cumperi doar ce ai nevoie.

3.Vrei mai mulți bani pentru vacanțe și sărbători

După ce rezolvi problema cheltuielilor prea mari pentru coșul de cumpărături, îți vor rămâne mai mulți bani cu care poți să faci ce vrei. Dacă îți dorești să pleci în vacanță, poți să începi să economisești din timp, dacă vrei să îți răsfeți familia cu cadouri de sărbători, vei putea face asta dacă vei manageria banii care îți rămân bine. Poți include în buget o nouă categorie pentru ceea ce doriți și în fiecare lună să puneți bani deoparte exact pentru acel scop. Nimeni nu spune că dacă ai un buget nu  trebuie să te distrezi. Din contră, ai un buget pentru că vrei să te bucuri de timpul liber fără să simți apăsarea datoriilor.

Lipsa unui buget duce inevitabil la stres, pentru că te gândești tot timpul ce poți face pentru a le plăti. O soluție stabilă este crearea unui buget. Astfel, vei putea controla cheltuielile, chiar dacă va fi mai greu de implementat. Și chiar dacă ai un buget, nu vei putea plăti imediat datoriile. Ca să începi mai ușor și să nu mai fii hărțuit de debitori, poți apela la un împrumut de la AlfaLainaa și vei putea aplici bugetul de la 0, fără datorii mari și restanțe de plată.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata