The Best bookmaker bet365 Bonus

Conferinţa de deschidere a proiectului Phoenix


Miercuri, 16 aprilie, începând cu ora 11:00, Asociaţia Esperando organizează conferinţa de deschidere a proiectului “Phoenix”.
În cadrul evenimentului reprezentanţi ai beneficiarului şi ai partenerului vor prezenta proiectul cu activităţile planificate şi rezultatele anticipate.
Obiectivul general al proiectului este: creşterea capacităţii de integrare pe piaţa muncii a 470 de şomeri cu accent pe şomeri tineri, femei şi şomeri de lungă durată, din regiunea Nord-Vest, în următoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competenţe şi promovarea culturii antreprenoriale, în vederea asigurării de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă.

Proiectul se derulează în parteneriat cu SC 3ART SRL, şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5: ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1: “Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare în Regiunea Nord-Vest”.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00, în Sala Europa din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro