The Best bookmaker bet365 Bonus

Fostul senator Mircea Mihordea vrea sa revigoreze politica maramureseana


El a anuntat intr-o conferinta de presa la PP – DD ca renunta la toate colaborarile din mass – media si ca revine-n politica


Intr-o societate din ce in ce mai tulburata – la propriu si la figurat – cand se intampla ceva normal si firesc devine automat… anormal.
Asa risca sa devina si gestul fostului senator PRM Mircea Mihordea (2000 – 2004), care a decis sa se inscrie astazi in PP – DD, laolalta cu fostul deputat Luca Stefanoiu (1996 – 2004).


Mircea Mihordea a aparut pentru prima data dupa multa vreme in fata presei, anuntand inscrierea neconditionata in aceasta formatiune politica.
Mai mult, a semnat adeziunea sub ochii presei prezente.
Insa, din punctul nostru de vedere, pe langa inscrierea in sine in acest partid, deci o reintoarcere pe cai mari poate fi semnalul de alarma, ci faptul ca fostul senator a anuntat ruperea relatiilor cu presa.
Dezamagit – la acea vreme – fostul senator, onor medic stomatolog in Borsa a trecut in tabara presei.
Amu, daca tot a revenit la politica a anuntat nu numai ca vrea sa revigoreze aceasta lume pestrita, dar si ca pentru a putea face asta se va intoarce cu spatele la fostii colegi de breasla.
Adicatalea AZI a anuntat ca va renunta la colaborea cu statiile de radio si tv din Borsa.
Tot el a spus ca s-a saturat de nimuricii din politica locala, adica de „soferi, lacatusi, tafisti si brutari” si ca da ca sigura revigorarea clasei politice locale.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro