The Best bookmaker bet365 Bonus

CUPA PRESEI LA TIR - ACTIVITATE ORGANIZATĂ PENTRU MARCAREA A 164 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA JANDARMERIEI ROMÂNE


La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost organizată in 20 martie a.c. CUPA PRESEI LA TIR, activitate la care au fost invitaţi să ia parte jurnaliştii acreditaţi pe lângă instituţia noastră.

    Astfel, pentru marcarea a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Jandarmeria Maramureş a organizat o serie de activităţi la care au fost invitaţi să participe atât instituţiile din domeniul ordine şi siguranţă publică cu care colaborăm cât şi jurnaliştii maramureşeni.


    Pentru competiţia „Cupa presei la tir” s-au înscris aproximativ 20 de jurnalişti, care şi-au demonstrat abilităţile de trăgători în poligonul acoperit din cadrul unităţii de jandarmi.
    Competiţia a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul „Macarov”, jurnaliştii primind 3 cartuşe pentru tragerea de reglaj şi cinci cartuşe pentru concurs.
        Totodată, jandarmii maramureşeni au lansat invitaţia atât către instituţiile de ordine cât şi către jurnalişti să îşi dispute locurile de cei mai buni fotbalişti săptămâna viitoare 26 -28 martie în cadrul Cupei Jandarmeriei la Fotbal.

CLASAMENT ECHIPE:
LOCUL I – TV SIGHET
LOCUL II – EMARAMUREŞ
LOCUL III – GLASUL MARAMUREŞULUI

CLASAMENT INDIVIDUAL FEMEI:
LOCUL I – OANA DULF (TV SIGHET)
LOCUL II – SIMONA VASIAC (ROMÂNIA TV)
LOCUL III – SIMONA KUHAJDA(EMARAMUREŞ)

CLASAMENT INDIVIDUAL BĂRBAŢI:
LOCUL I – DOMOKOS CZABA(GRAIUL MARAMUREŞULUI)
LOCUL II – ADRIAN ORGA(TV SIGHET)
LOCUL III – PAUL SZANISZLO(MARAMEDIA.RO)

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro