The Best bookmaker bet365 Bonus

Elemente din tabla, desprinse de vant, puse in siguranta pe acoperisul unui bloc din Baia Mare


Ieri dupa-amiaza, la telefonul unic de apeluri de urgenta 112 a fost semnalata desprinderea unor elemente din tabla, din cauza rafalelor de vant puternic, de pe acoperisul blocului nr. 35, amplasat pe Bd. Bucuresti din Baia Mare.  
Primarul Catalin Chereches a fost anuntat despre pericolul prabusirii elementelor  si a dispus structurilor Comitetului local pentru situatii de urgenta sa intervina si sa gestioneze situatia de urgenta aparuta.
Un echipaj de politie locala s-a deplasat la fata locului si a imprejmuit cu banda zona cu risc de pericol, pentu a semnala eventuala prabusire a elementelor respective,

si totodata a luat masuri pentru restrictionarea circulatiei pietonale. Politistii locali impreuna cu un echipaj mixt de ordine publica (politie si jandarmi) au anuntat locatarii blocului sa isi mute autorismele parcate in apropiere, pentru a evita producerea de pagube materiale si avariarea vehiculelor, respectiv a magazinelor comerciale existente la parterul blocului.
Primarul Municipiului Baia Mare, Catalin Chereches:
“Siguranta cetatenilor si asigurarea bunurilor materiale ale persoanelor fizice si juridice reprezinta o prioritate pentru administratia locala. Am cerut echipelor de interventie sa lucreze eficient pentru remedierea situatiei. La fata locului a fost adusa o macara care sa sprijine interventia, iar un echipaj de pompieri militar din cadrul Detasamentului Capitan “Adrian Marchis” din Baia Mare s-a deplasat cu o autospeciala in zona. Rafalele puternice de vant au ingreunat operatiunea. Pentru asigurarea integritatii fizice a persoanelor care au participat la indepartarea pericolului, specialistii au analizat  si considerat ca cea mai oportuna activitate  este de prindere a elementelor din tabla cu materiale specifice si adecvate acestui gen de constructie (autofiletante). Pompierii militari au urcat pe acoperisul blocului si au prins elementele din tabla de la constructia acoperisului  Un echipaj de la Directia Politia Locala a asigurat desfasurarea traficului rutier pe perioada interventiei”.
Personalul compartimentului “Disciplina in constructii” din cadrul Directiei Politiei Locale vor verifica in perioada urmatoare modalitatea in care a fost realizata constructia acoperisului si vor dispune masurile necesare pentru punerea in siguranta a lucrarii.
Precipitatii sub forma de ninsoare au cazut la Ferneziu. Primarul Catalin Chereches a solicitat  desfasurarea circulatiei rutiere in siguranta, pe tronsonul Ferneziu-Firiza. Au fost imprastiate patru tone de material antiderapant, iar un utilaj de deszapezire a curatat partea carosabila de zapada proaspat cazuta. Situatia este monitorizata, fiind pregatite echipe de interventie cu utilaje si material antiderapant.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro