The Best bookmaker bet365 Bonus

Drama unui fost mare fotbalist al Stelei! Lucian Balan: “Stau cu mama si traim din pensia ei”!


Fost castigator  al Cupei Campionilor Europeni si al Supercupei Europei, Lucian Balan traieste o adevarata drama, dupa cum chiar el a recunoscut la Sport Total FM. Desi acum a trecut peste momentele mai delicate, in care a avut si doua tentative de suicid, in continuare acesta se descurca foarte greu din punct de vedere financiar. Fostul fotbalist traieste in acest moment din pensia mamei lui, cu care si locuieste.

Lucica Balan a avut doua tentative de sucicid datorita depresiei si gravelor probleme financiare>traieste doar din 20 de lei pe zi impreuna cu mama sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Dupa ce am abandonat acivitatea de fotbalist, am facut greseala ca in unele momente din viata sa incerc sa driblez si nu mi-a fost bine. Cu sanatatea mi-am revenit in mare masura, am avut probleme mai ales din punct de vedere psihic. Am reusit sa ma echilibrez.Ma bucur ca taria care am avut-o ca sportiv m-a ajutat sa revin la ceea ce eram. Eu am gresit in mare parte si imi asum acest lucru. Am avut doua tentative de suicid din cauza derapajelor pe care le-am avut. M-am simit singur si parasit. Momentul de cumpana a trecut, iar acum sunt pe drumul cel bun.Imi este greu de cand am revenit din Bucuresti. Nu am niciun venit, nu am pensie, nu imi gasesc serviciu. Incerc sa supravietuiesc”, a spus fostul idol al tribinelor.Locuiesc cu mama mea, ea are o pensie si cu ce ii ramane dupa ce platim utilitatile ne descurcam cu ce ramane. Merg o data pe luna la Liga  a treia ca observator, unde iau 430 de lei din care suport eu transportul si masa“, a spus acesta la emisiunea „Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima la radio Sport Total FM.

In cautarea unui loc de munca

Fostul fotbalist al Stelei este in cautarea unui loc de munca. Lucian Balan spune ca a avut ceva discutii cu primarul din Baia Mare, insa acolo handbalul feminin este foarte sustinut de autoritati.“Ma bucur ca Viorel Turcu a beneficiat de sprijinul LPF. Eu indiferent ce sprijin as primi ar fi o sansa la viata. Eu incerc sa-mi gasesc un loc de munca pentru ca sunt intr-o situaie disperata. Am avut 2-3 discutii cu domnul primar in toamna. Aici handbalul este primordial. Urmeaza sa mai avem o discutie privind o eventuala revenire a mea in cadrul clubului”, mai spus Lucian Balan in emisiunea “Fotbal la matineu”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro