The Best bookmaker bet365 Bonus

Continuă furturile din magazinele băimărene


În data de 10 februarie a.c., Jandarmeria Maramureş a acţionat în vederea luării măsurilor impuse de normele legale în ceea ce priveşte un caz de furt dintr-un magazin băimărean.
Astfel, jandarmii maramureşeni au fost sesizaţi că dintr-un magazin situat pe B-dul Unirii din Baia Mare, o femei a sustras produse alimentare şi nealimentare, ascunzându-le în poşetă.
Femeia în cauză, după ce a intrat în magazin, a pus în coşul de cumpărături mai multe produse, însă a ascuns în poşeta personală produse cosmetice şi alimentare în valoare de 170 de lei cu intenţia de a nu le plăti.

La casele de marcat băimăreanca a achitat doar produsele din coşul de cumpărături, fără să achite produsele ascunse în poşetă, însă la ieşirea din magazin a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de interpelare, fiind rugată să prezinte produsele pentru care nu a achitat contravaloarea.
În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1, Cod Penal.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro