The Best bookmaker bet365 Bonus

Femeile social-democrate s-au prins într-un concurs de bucate „Sărbători cu sănătate!” un concurs cu mare priză printre domni


Animaţie mare în sediul judeţean al PSD Maramureş. La ceas de prânz, cocoane îmbrăcate în mândre straie maramureşene au umplut holul de partid şi s-au pus pe treabă. Au încărcat mesele cu bucate alese. De dulce şi de post. Cu pâine de grâu şi de mălai. Nu a lipsit horinca şi vinul.Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a rămas plăcut impresionat. La fel cum a rămas şi europarlamentarul Viorica Dăncilă care a oferit diplome speciale gospodinelor harnice.

O acţiune extrem de reuşită marca OFSD Maramureş.

„Sărbători cu sănătate!” la sediul PSD Maramureş. Asta s-a întâmplat în aşteptarea invitatului special europarlamentarul Viorica Dăncilă.Au fost pregătiri şi degustări de preparate tradiţionale şi ecologice pregătite de doamnele social-democrate din organizaţiile locale din întreg judeţul. Standuri extraordinare care te încântau prin felul în care arătau şi prin mirosurile ce te îmbiau la degustări. Mese încărcate cu bucate făcute după reţete ştiute din moşi strămoşi. De dulce şi de post. Cu horincă şi cu vin. La lăsatul serii europarlamentarul Viorica Dăncilă a poposit între doamnele social-democrate şi a stat timp de o colindă, lăudând evenimentul organizat. A oferit diplome alături de prof. Ana Moldovan, de Gabriel Zetea şi de sednatorul Sorin Bota. Mai departe, acţiunea a continuat la Seini, unde primarul Gabriela Tulbure i-a întâmpinat pe oaspeţi la Casa de Cultură. Corul „Seinelul” a fost din nou la înălţime. Au prezentat un extraordinar concert de colinde „Veniţi păstori în Viflaim” – a XV-a ediţie aniversară, în coordonarea lui Mircea Patovan.

Rezoluţie promovată de doamnele social-democrate

S-a adoptat o rezoluţie privind promovarea alimentaţiei tradiţionale şi ecologice în cadrul programului „Sărbători cu sănătate!”, rezoluţie salutată şi de Viorica Dăncilă, europarlamentar. Pe parcursul lunii decembrie astfel de acţiuni vor continua la PSD Maramureş, copii şi elevii fiind în centrul atenţiei. Joi, va fi prezent în Maramureş Ioan Rus, vicepreşedinte naţional PSD, care va putea degusta din minunatele produse maramureşene. Amfitrioni vor fi Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş şi Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro