The Best bookmaker bet365 Bonus

Jandarmeria Maramureş în misiune


Jandarmeria Maramureş va executa în perioada 15-17 noiembrie a.c., misiuni specifice de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestările organizate pe raza judeţului nostru.

Astfel, în data de 16 noiembrie, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş vor fi prezente  în zona Sălii Polivalente „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de volei dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, meci disputat începând cu ora 17.00.

De asemenea, jandarmii maramureşeni vor avea în atenţie competiţia ce se desfăşoară la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” în perioada 14 -17 noiembrie a.c., Cupa României la Taekwon –Do ITF.

Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

În acelaşi timp, jandarmii montani din cadrul posturilor montane Cavnic, Mogoşa – Şuior, Izvoare şi Borşa vor executa misiuni de ordine publică în zona posturilor montane, atât pentru menţinerea liniştii, cât şi pentru prevenirea infracţiunilor şi îndrumarea turiştilor aflaţi pe traseele montane.  În cazul în care situaţia o va impune, jandarmii montani vor acţiona şi în vederea salvării şi evacuării eventualilor turişti aflaţi în dificultate.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro