The Best bookmaker bet365 Bonus

SOS! In caz de calamitate NUMAI 2,85% din baimareni se pot salva in adaposturile civile


Pe raza municipiului Baia Mare functioneaza in momentul de fata NUMAI 52 de adaposturi civile, care au o capacitate totala de 3528 persoane, adica o medie de 67, 85 baimareni/adapost. La cel mai simplu calcul pornit de la recesamantul din 2011, cand s-au inregistrat 123.738 baimareni, rezulta ca exact 120.210 baimareni raman pur si simplu pe dinafara. Si asta in contextual in care primarul care „pune suflet” se lauda ca pune suflet dar, dupa cum vedeti, NU II PASA de vietile noastre

In momentul de fata, dupa ce lantul inexplicabil de cutremure din Zona Vrancea - Galati a transformat tara noastra intruna de risc maxim, stare ce déjà a atras o majorare substantiala a cuantumului asigurarilor de locuinte, cel mai mare din Europa, in caz de o calamitale CHIMICA Baia Mare devine PE LOC un oras mort.
Stiu, fanii fanatici ai (o)primasului imi vor sari la beregata, INSA DATELE pe care le expun vorbesc singure si spun adevarul gol golut.
In orasul nostrum (cica) functioneaza 52 de adaposturi civile, cu o capacitate totala de… 3528 persoane.
UNDE sunt acestea situate vedeti din documentele anexate acestor randuri.
Din ele veti constata cat se poate de usor faptul ca, raportat la modul de repartizare al acestora, la zonele in care ele exista, dar si coroborat cu MAHARII care stau in zonele respective, in Baia Mare exista oameni care au dreptul sa scape si altii nu, adica 120.210 baimareni care NU AU niciun adapost la indemana.
Nu vreau sa vorbesc aci de DRAMA care-ar fi atunci cand s-ar intampla nenorocirea, cand oamenii s-ar calca pe bataturi si s-ar ucide-ntre ei pentru o speranta de salvare!
Nu zic salvare DIRECTA ci numai speranta, pentru ca nu rezulta de nicaieri faptul ca aceste 52 de adaposturi ar si fi cumva si cu ceva dotate.
Asadar, in Atari conditii NUMAI 2,85% din baiamareni mai au o SPERANTA!
Restul contribuie degeaba acum, caci NU INTERESEAZA pe nimeni!
URMARITI, va rugam ZONELE NEACOPERITE de impartirea acestor adaposturi.
Spre exemplu, in Cartierul Sasar NU EXISTA niciun adapost , ceea ce inseamna ca TOTI cei care l-au votat pe INDIVID mor pe capete, linistiti.
Nu exista niciunul in Firiza sau Ferneziu, niciunul pe Valea Borcutului, nici pe Valea Rosie, niciunul in Centru Vechi si este NUMAI unul in Cartierul Hatvan.
ASADAR, IATA cum in zonele in care stau ANUMITI angajati ai Primariei avem cate un adapost pe fiecare scara de bloc, in timp ce pe altele NU AVEM NICI macar unul la 10 km distanta!
Si mai vorbim de suflet, domnule primar?!
De cine puii mei iti pasa, DACA nu iti pasa de atatea suflete?!
O solutie imediata ar fi incetarea tuturor manifestarilor orgiastrice, faraonice si canalizarea resurselor consumate pe chermeze pentru ziua de azi ale unor oameni usor de ademenit, si folosirea acelor sume pentru salvarea celor carora le pasa de proria viata.
VOM reveni, pentru ca situatia e infinit mai grava decat pare.
ASA veti vedea ca zambetul lui sagalnic este mincinos si ca lui NU II PASA DE BAIMARENI, asa cum crede multimea aburita.
Mai mult decat atat, din aceleasi documente anexate mai puteti vedea si faptul ca - CICA! – ULTIMA ALARMARE PUBLICA a avut loc in data de… 04.10.2012!
Asadar, pe EI ii doaree-n basca de ce se intampla in tara!
Ei cred ca NOUA nu ni se poate intampla!
Apai, daca asa se pune problema, sa-I dam afara pe toti lingaii care NU FAC NIMIC, dar care iau bani buni din asta, DACA TOT NU NI SE POATE intampla nimic.

PS
Ca sa intelegeti cat de dramatic este situatia, sa STITI ca scapa exact atatia baiamareni cat intra-n Sala Sporturilor cu adevarat, adica si pe scari.

Conform recensământului efectuat în 2011, populația municipiului Baia Mare se ridică la 123.738 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 137.921 de locuitori.[2] Majoritatea locuitorilor sunt români (77,67%). Principalele minorități sunt cele de maghiari (10,3%) și romi (2,51%). Pentru 9,04% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută.[3] Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt ortodocși (67,19%), dar există și minorități de romano-catolici (7,19%), reformați (5,18%), greco-catolici (4,52%), penticostali (3,59%) și martori ai lui Iehova (1,14%). Pentru 9,54% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.[8]

Evoluția demografică la recensăminte:

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro