The Best bookmaker bet365 Bonus

: Primarul Ion Petrovai din Petrova a semnat adeziunea la PSD


Echipa PSD Maramureș se întărește tot mai mult în drumul către o comunitate puternică și unită, grație primarilor destoinici și dedicați. Un astfel de primar este și Ion Petrovai din Petrova, care a decis să își continue parcursul politic și administrativ alături de social-democrații maramureșeni.
”Semnând adeziunea la PSD Maramureș, primarul Petrovai aduce profesionalismul și devotamentul său în cadrul partidului, dorind să continue toate proiectele bune demarate în comunitatea pe care o păstorește de atâtat timp. Cu astfel de lideri competenți și profesioniști alături mergem cu încredere înainte, pregătiți să ne întâlnim cu maramureșenii la alegerile din 9 iunie, dar și în scrutinurile electorale care vor urma în acest an”, a declarat președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților.
Liderul județean al social-democraților a precizat că PSD își va prezenta viziunea pentru Maramureș, angaându-se să lucrăm pentru binele și prosperitatea tuturor locuitorilor din județul nostru. 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro