The Best bookmaker bet365 Bonus

Festivalul Rachiului-Rakijada, Sânpetru Mare


Tinerii din ansamblul Cervona Ruja din Bistra, Maramureș, au participat în perioada 11-13 august, la invitația Uniunii Sârbilor din Romania și a Primăriei Sânpetru Mare din județul Timiș, la Festivalul Rakijada. Evenimentul a fost plin de activități pe tot parcursul zilei. Au avut loc jocuri sătești, la care tinerii din ansamblu au participat și unde au câștigat locul 1 la toate competițiile la care au participat.
După parada portului popular, a început programul artistic, la care au participat mai multe ansambluri atât din țară, cât și din străinătate.

Ansamblul Cervona Ruja al UCRR, a urcat de două ori pe scenă, prezentând celor prezenți cântece și dansuri tradiționale rutene din Bistra, jud. Maramureș. Mulțumim pe această cale domnului coregraf Duli Babici Tudor pentru minunata coregrafie a dansurilor, care au stârnit ropote de aplauze, confirmand, încă o dată, că activitatea culturală a uniunii noastre este una consistentă, prin aceasta făcându-se cunoscută, atât între celelalte minorități naționale din România, cât și majorității românești, rolul nostru fiind acela de a transmite tinerelor generații cultura, tradițiile, spiritualitatea și folclorul rutean.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro