The Best bookmaker bet365 Bonus

TSD și OFSD Baia Mare au organizat o acțiune de ecologizare a râului Bloaja, în Cernești


Vineri, 21 mai 2021 a fost o  nouă zi plină pentru TSD și OFSD Baia Mare, care au organizat o acțiune comună de ecologizare a râului Bloaja din comuna Cernești. Și de această dată inițiativa a aparținut membrilor social-democrați, iar invitației lansate au răspuns atât deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, cât și cel mai nou membru al PSD Baia Mare, Cornel Pîrvănoiu. În Cernești li s-a alăturat și viceprimarul social-democrat, Ionel Pinte, care a participat la acțiunea de ecologizare.
Parlamentarul de Maramureș, Gabriel Zetea, care este și președinte al filialei județene a PSD susține că social-democrații din județ sunt o forță și tot mai multe structuri se implică în acțiuni care dovedesc prin fapte, nu prin vorbe.

”Atât eu, cât și noul nostru coleg din PSD Baia Mare, Cornel Pîrvănoiu, am răspuns cu drag invitației lansate de a ecologiza râul Bloaja din Cernești și ne-am bucurat că alături de noi a venit și viceprimarul comunei, social-democratul Ionel Pinte. Am arătat că prin implicare și responsabilitate putem să avem un mediu cu adevărat curat și sănătos. Felicit echipa de tineri de la Baia Mare și le mulțumesc doamnelor din OFSD pentru că au fost prezente la o nouă acțiune prin care arătăm că nouă ne pasă de mediu. Voi continua să răspund: PREZENT, fiecărei invitații de participare pe care o voi primi și mă bucur să văd că PSD Maramureș este o echipă care arată că are inițitivă și forță”, a declarat deputatul Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro