The Best bookmaker bet365 Bonus

Participare UCRR la suita de emisiuni REȚETA NAȚIONALĂ în organizarea PRIMA TV și a mestrului bucătar Horia Vârlan, pentru promovarea tradițiilor culinare a minorităților naționale din România


La invitația PRIMA TV și a maestrului bucătar Horia Vârlan, uniunea noastră a fost reprezentată la cel mai înalt nivel de doamna Mariana Petrețchi și Ivan Petrețchi la o suită de emisiuni concurs sub genericul Rețeta națională, organizate pentru promovarea tradițiilor culinare din diferitele zone ale țării precum și cele ale diverselor minorități naționale din România. Reprezentanții noștri au participat la trei etape: în Comănești – jud. Bacău, unde s-au pregătit mâncăruri tradiționale moldovenești, la Bistra în Maramureș și la Buziaș, jud. Timiș, unde s-au pregătit mâncăruri tradiționale din Banat. Sucursala Maramureș a UCRR a organizat etapa a II-a din concurs unde doamna Mariana Petrețchi a gătit pentru participanți preparate tradiționale rutene din zona Maramureșului, printre care și vestitele Hremzle (cartofi cu sos de smântână).

Ceilalți participanți, precum și organizatorii emisiunii concurs au fost întâmpinați în Maramureș cu căldură de Mariana și Ivan Petrețchi, care au prezentat tradițiile, folclorul și spiritualitatea ruteană, oaspeții fiind foarte încântați. A fost organizat și un moment folcloric susținut de grupul folcloric Cervona Ruja a UCRR – coordonator Mariana Petrețchi, acesta fiind apreciat la superlativ. Pentru promovarea activității UCRR toți participanții au primit cadouri din partea UCRR, cărți, reviste și CD-uri cu muzică tradițională ruteană, editate de uniunea noastră. La încheierea suitei de întâlniri pe teme gastronomice s-a organizat o festivitate de premiere, unde chiar dacă reprezentanții noștri nu au câștigat, beneficiarii reali au fost toți cei care au participat la acest eveniment, precum și telespectatorii.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro