The Best bookmaker bet365 Bonus

Coaliția pentru Maramureș a depus listele pentru Consiliul Județean Maramureș și Primăria Municipiului Baia Mare


Duminică, 16 august 2020, reprezentanții Coaliției pentru Maramureș au depus listele de candidatură pentru Consiliul Județean și pentru Primăria Baia Mare. Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare și-au dat mâna pentru a forma o coaliție politico-administrativă care să pună binele Maramureșului mai presus de orice interese personale. Ambele liste aduc multe nume noi în fața electoratului băimărean și maramureșean, fiind propuși oameni care iubesc orașul și județul în care trăiesc, oameni care vor și pot face ceva pentru Baia Mare și Maramureș.
În echipa care intră în bătălia pentru alegerile din 27 septembrie, din partea Coaliției pentru Maramureș, girată de președintele Gabriel Zetea și primarul Cătălin Cherecheș, care s-au înscris pentru un nou mandat, se regăsesc specialiști din domenii importante precum educație, sănătate, administrație, justiție, economie, turism, dar și reprezentanți ai ONG-urilor, ai sindicatelor, ai minorităților și ai seniorilor.


Dacă pe lista propusă pentru Consiliul Local Baia Mare se regăsesc 28 de nume, pe lista depusă pentru Consiliul Județean Maramureș sunt înscriși 45 de candidați. Primul nume care deschide lista Coaliției pentru Maramureș pentru Consiliul Municipal este cel al primarului în funcție, Cătălin Cherecheș, care este urmat de vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan-Doru Dăncuș. Urmează, apoi, managerul Diana Iluț, profesorul Mariana Pop, avocatul Ionuț Pârvu, administratorul Radu Ardelean, managerul Mihaela Câmpan, inginerul Ștefan Lupșa, economistul Gabriel Roman, administratorul Clara Sinn, profesorul Loredana Mihaly, directorul Ioana-Delia Popovic, IT-stul Ciprian Perva, antreprenorul Dănuț-Eugen Gurka, doctor inginer Ana-Irina Smical, inginerul Maria Bondari, administratorul Mihăiță Sână, consultantul Viorel Pop. Lista cuprinde încă zece propuneri.

Gabriel Zetea și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Maramureș

 Președintele în funcție al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea este cel care deschide lista de candidați pentru forul legislativ al județului, fiind urmat de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și de către actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ioan-Doru Dăncuș. Aflat la finalul primului mandat de președinte (2016 – 2020) și având și un mandat de vicepreședinte al Consiliului Județean, între anii 2012 – 2016, actualul șef al administrației județene pornește în cursa electorală cu toate promisiunile onorate la finalul mandatului. Mai mult, Gabriel Zetea, alături de candidații propuși de Coaliția pentru Maramureș vor face o singură politică care se reduce la ”iubirea pentru Maramureș și pentru maramureșeni”.
Următorii pe lista Consiliului Județean sunt medicul Vasile Ștefanca, economistul Crina Chilat, avocatul Olivia Cherhaț, inginerul Ioan Cheudean, inginerul Alexandru Cosma, avocatul Ioan Sas și administratorul Gică Timiș. Următoarele locuri revin pensionarului Andrei Buda, directorului Tămaș-Dionisie Coteț, profesorului Vasile Hojda, directorului Liliana Moga, consilierului județean Emil Ambruș, administratorului Andrei Miculaiciuc, inginerului Ioan Bobocea, economistului Grigore-Ioan Ilban, tehnicianului auto Gheorghe Hanțig, administratorului Sorin-Mihai Mădăian, inginerului Cristian Anghel, economistului Călin Matei, profesorului Marieta Roman, economistului Sorin Șunea, managerului Rafila Bărbos și profesorului Florica Roman. Lista pentru Consiliul Județean Maramureș cuprinde alte 19 nume de maramureșeni reprezentativi pentru fiecare zonă a județului nostru.
În campania electorală, toți candidații propuși de Coaliția pentru Maramureș pentru Consiliul Local și Consiliul Județean vor ieși în fața băimărenilor și a maramureșenilor pentru a-și face cunoscute intențiile și dorințele pe care le au de a implementa, în continuare, proiecte benefice fiecărui cetățean al județului.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro