The Best bookmaker bet365 Bonus

Organizația PSD Maramureș îi susține pe Gabriel Zetea și Doina Pană pentru funcțiile de vicepreședinți ai Regiunii de Dezvoltare N-V


Social-democraţii maramureșeni s-au reunit joi, 7 martie, într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, pentru a aproba rezoluţiile Organizației PSD Maramureș privind susţinerea liderului județean, Gabriel Zetea și a fostului ministru, Doina Pană, pentru funcțiile de vicepreședinți ai Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, propuneri care vor fi votate în cadrul Congresului Extraordinar al formațiunii, care va avea loc în 10 martie, la București. Totodată, în cadrul aceleiași ședințe s-a aprobat și rezoluția Organizației PSD Maramureș pentru susținerea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al PSD la nivel central.
”Organizația Județeană a PSD Maramureș, întrunită în ședinţa din 7 martie 2018, îşi manifestă susţinerea totală pentru Gabriel Valer Zetea, președintele Partidului Social Democrat, filiala Maramureș, propus pentru funcția de vicepreședinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, la Congresul PSD din 10 martie 2018.

Menționăm rezultatele istorice pe care filiala PSD Maramureș le-a înregistrat sub conducerea sa, începând cu anul 2014, atât la alegerile europarlamentare, cât și la alegerile prezidențiale, iar apoi la alegerile locale și la cele parlamentare”, se arată în textul rezoluției.
În ceea ce privește susținerea acordată Doinei Pană pentru funcţia de vicepreşedinte al Regiunii Nord Vest, Organizația PSD Maramureș a subliniat, în textul rezoluției, rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat în mandatele sale de ministru al Apelor și Pădurilor, dar și în cadrul Organizației Bistrița-Năsăud.
Cea de-a treia rezoluție de susținere propusă de Organizația PSD Maramureș este pentru ca Marian Neacșu să continue mandatul de secretar general al partidului, fiind precizate, în rezoluție, capacitățile sale organizatorice și relația de bună colaborare pe care o are cu toate organizațiile social-democrate din țară.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata