The Best bookmaker bet365 Bonus

Cupa Diversităţii - Combaterea xenofobiei și discriminării prin sport


Departamentul pentru Relaţii Interetnice a organizat în perioada 7 – 10 septembrie 2017, cu sprijinul Federației Române de Fotbal, la Timișoara, jud. Timiș, proiectul intitulat Cupa Diversităţii, activitate pentru combaterea xenofobiei și discriminării prin sport.
Proiectul, în complexitatea lui, cuprinde o serie de manifestări, culturale şi sportive, cu scopul promovării luptei împotriva rasismului, discriminării, a promovării diversităţii etnice şi culturale în România şi pentru a încuraja oamenii să preţuiască şi să se bucure de diversitatea societăţii intercultural, manifestarea fiind deja la a III-a ediție, edițiile anterioare fiind deosebit de apreciate. În data de 8 septembrie a avut loc deschiderea oficială a evenimentului.

Cu această ocazie a avut loc și vernisarea expoziției ”Imaginile diversității”, unde au fost prezentate lucrări realizate de artiști plastici aparținând minorităților naționale. Din partea organizației noastre au fost expuse lucrări realizate de doamna Maria Daniela Ortelecan, lucrări realizate în timpul Taberei interetnice de artă contemporană Aiud 2016.
În perioada 9 – 10 septembrie s-a desfășurat evenimentul sportiv Campionatul de fotbal al minorităților, organizat cu sprijinul Federației Române de Fotbal. La acest eveniment au participat echipe de fotbal formate din membri ai organizațiilor minorităților naționale membre ale Consiliului Minorităților Naționale. Din partea uniunii noastre au participat la acest eveniment sportiv o echipă de fotbal formată din membri ai filialei Dărmănești, jud. Suceava, echipă condusă de Călin Bodnariuc. În urma jocurilor echipa noastră a obținut locul IV în urma echipelor croaților, maghiarilor și slovacilor.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2017  -  powered by DSdata