The Best bookmaker bet365 Bonus

Patru maramureșence au participat, la Mamaia, la Școala Politică de Vară a OFSD


În intervalul 25 – 27 august 2017, la Mamaia s-a desfășurat Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD). Organizatoarea evenimentului a fost Mariana Gâju, președintele OFSD Constanța, care s-a dovedit a fi o gazdă bună pentru cele peste 300 de femei prezente la Școala Politică. Maramureșul a fost reprezentat de consilierul județean PSD, Liliana Moga, de vicepreședintele OFSD Baia Mare, Crina Chilat, de primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure și de Ildi Grama, președintele OFSD Șomcuta Mare. Pentru trei zile, doamnele social-democrate au avut ocazia de a se întâlni cu liderii partidului, de a asculta și a învăța politică de la cei mai buni.


La deschiderea Școlii Politice de Vară a OFSD a fost prezent și președintele PSD și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, eurodeputatul Viorica Dăncilă, președintele OFSD la nivel național, vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, dar și ministrul delegat pe Ministerul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Au fost trei zile de foc, pline de discuții și prezentări, fiind abordată tema procesului legislativ în actuala guvernare, prezentată de Florin Iordache, în timp ce despre ”Unitate în diversitate” a vorbit eurodeputatul Viorica Dăncilă. Tot președintele OFSD la nivel național a prezentat, în cea de-a doua zi a Școlii Politice de Vară de la Mamaia, alte două teme extrem de importante, ”Femei în politică vis a vis femei în presă” și ”Solidaritatea între femei”. Obiectivele și acțiunile pentru următoarea perioadă au fost aduse în discuție, în ultima zi, de către secretarul OFSD, Maria Lazăr.
În cuvântul de deschidere adresat participantelor și invitaților, europarlamentarul Viorica Dăncilă a subliniat faptul că, își dorește ca fiecare Școală de Vară OFSD să se realizeze prin acțiuni concrete. În acest sens, la întâlnirea din Mamaia au fost invitați reprezentanții singurei firme care certifică produse tradiționale și produse protejate la nivel european. ”Avem produse cu tradiție, produse pentru care româncele noastre pun suflet atunci când le pregătesc, produse apreciate de oameni din diferite colțuri ale lumii. Acestea trebuie să fie mai mult promovate, iar implicarea femeilor social-democrate în astfel de acțiuni este esențială. Profitând de prezența liderului central al PSD, Liviu Dragnea, eurodeputatul Viorica Dăncilă a mulțumit, în numele doamnelor PSD, pentru susținerea pe care femeile au avut-o atât la alegerile locale din 2016, cât și la parlamentarele de anul trecut, fapt certificat prin numărul semnificativ de femei primar, consilieri județeni, consilieri locali și parlamentari și chiar miniștri.
Reprezentantele Maramureșului prezente la Școala Politică de Vară de la Mamaia au arătat că a fost o întâlnire benefică, unde au învățat lucruri noi pe care, ulterior, urmează să le transmită în teritoriu, în cadrul unor ședințe sau întâlniri zonale și locale.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata