The Best bookmaker bet365 Bonus

TSD Vișeu și Liga Tinerilor Intreprinzători Social-Democrați au organizat "Startup-ul noii generații de antreprenori la Vișeu de Sus"


În  17 octombrie 2014, în orașul  Vișeu de Sus, a avut loc întâlnirea Ligii Tinerilor Intreprinzători Social-Democrați (LTISD). Evenimentul a fost organizat de Tineretul Social Democrat Vișeu de Sus, împreună cu LTISD Maramureș și s-a desfășurat sub egida „Startup-ul noii generații de antreprenori - Vișeu de Sus. În cadrul întâlnirii au fost susținute conferințe si dezbateri pe tema startup-ului noii generații de antreprenori, dezbateri la care au participat peste  50 de tineri anteprenori, dar și viitori anteprenori.

Invitații speciali ai conferinței au fost deputatul Colegiului 5, Borșa-Vișeu, Gheorghe Șimon, primarul orașului Vișeu de Sus,  Vasile Coman, purtătorul de cuvânt al PSD Maramureș, Cosmin Butuza, președinte al Tineretului Social-Democrat Maramureș, Adrian Bersan, președintele TSD Vișeu de Sus, Ileana Pop, președinte executiv al TSD Maramureș, Iozsif  Stauder, președintele Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democrați Maramures, precum și Gabriel Omota, consultant pe fonduri europene.

Victor Ponta sprijină tinerii intreprinzători prin programe guvernamentale

Programul Tineri intreprinzatori are o finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro și se adresează debutanților în afaceri, cu vârsta de până la 35 de ani. Tinerii primesc 50%, din valoarea totală a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, dar nu mai mult de 10.000 euro. Fondul Național de Garantare al Creditelor pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii garantează pentru creditele contractate de firmele înființate de tineri în vederea realizării planurilor de afaceri acceptate de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, cu până la cel mult 80% din valoarea creditului solicitat, în limita sumei de 80.000 euro, echivalentul în lei. Beneficiarii programului sunt scutiți de la plata contribuțiilor de asigurări sociale datorate de angajatori, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult 4 (patru) salariați, angajați pe perioadă nedeterminată. Programul Start pentru tinerii intreprinzători înseamnă finațări nerambursabile de maximum 80% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro