The Best bookmaker bet365 Bonus

UDMR împotriva unui milion de români


Domnule vicepremier Kelemen Hunor, domnule senator Marko Bela, vreau să vă prezint o statistică clară. Peste UN MILION de români sunt votanți ai Partidului Poporului. Peste UN MILION au votat la ultimile alegeri parlamentare cu PPDD.
Ați făcut în ultima perioadă o serie de declarații defăimătoare, care nu fac cinste partidului și electoratului maghiar. Un electorat pe care eu, personal, îl respect și cred că are aceleași drepturi ca fiecare cetățean al acestei țări. Îi respect pe toți cei 380.000 de cetățeni care au votat UDMR și toți cetățenii de etnie maghiară.

În aceeași măsură, cred că cei UN MILION de români și familiile lor TREBUIE să fie respectați de domniile voastre. Lansând afirmații mincinoase și defăimătoare despre PPDD acuzați practic UN MILION de români de populism și demagogie. Iar afirmațiile extremiste sunt cu atât mai grave cu cât vin din partea unor lideri politici ce reprezintă 380.000 de cetățeni români de etnie maghiară aflați la guvernare împotriva reprezentanților a UNUI MILION DE ROMÂNI.

Domnilor Kelemen Hunor și Marko Bella, pentru dumneavoastră cooptarea PPDD la guvernare ar fi un dezastru, CA IMAGINE. Dar totuși vă folosiți de aleșii partidului poporului în guvernarea din care faceți parte fără a oferi nimic în schimb electoratului PPDD. E de apreciat grija pe care o aveți în această privință. Dar o guvernare trebuie să aibe grijă de popor și de țară. Și sincer, nu știu (sau știu) care e imaginea dumeavoastră în acest moment, în ochii a PESTE UN MILION DE ROMÂNI.

Senator PPDD
Ionel Agrigoroaei

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata