The Best bookmaker bet365 Bonus

Nu PUUP Guvernul Romaniei


Victor Ponta i-a injurat de mama pe romanii din Ardeal


Faptul ca sunt un sustinator fervent al drepturilor romanilor din zonele romanesti in care ungurii si secuii sunt majoritari, precum si ale celor nedreptatiti din Ungaria, Ucraina si Transnistria nu mai este o noutate.
In acest spirit, profitand de prezenta in judetul nostru a lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor l-am intrebat, la conferinta e presa sustinuta, de ce i se da iarasi fotoliul de Ministru al Culturii lui Kelemen Hunor.
In stilul sau caracteristic mai intai s-a facut ca ploua si ca zvonul nu se confirma, pentru ca ASTAZI sa se dovedeasca faptul ca el mintea si ca eu aveam informatii extrem de corecte.

Cum nu asta este miezul acestor randuri va spun ca ei au castigat alegerile din Ardeal TOCMAI pentru ca le-au dat peste nas la unguri si pentru ca i-au scos atunci de la guvernare.
ACUM, dupa ce Crin Antonescu a udat canapeaua si dupa ce-a pus mai presus de interesul national interesele personale si de grup, prin decizia luata Victor Ponta i-a injurat de mama pe absolut toti romanii din Ardeal.
Dintr-o data, votul dat de acestia pentru ceava anume este acum folosit absolut impotriva simtirilor lor.
Astfel, catararea noii puteri pe scaunele pufoase nu mai pare a avea legitimitate.
Un Guvern PUUP, unul care nu merita sa fie pupat!
PSD – UNPR – UDMR – PC = PUUP.
Dar cred ca in afara de cei direct interesati sa ramana la putere nu sunt multi cei ce se bucura cu adevarat de noua stare.
Eu personal nu ma bucur deloc si tot deloc nu ma simt reprezentat corect acum.
Asta neinsemnand, totusi, ca il aplaud pe Crin Antonescu!
E o parere, un gand pe care eu am curajul sa-l spun.
Macar pentru ca ma sperie gandul ca IAR banii pentru intarirea, conservarea si punerea in valoare a CULTURII ROMANESTI vor fi impartiti de cineva caruia nu-i pasa de asa ceva.

http://www.necenzuratmm.ro/politica/42736-textele-acordului-politic-intre-alianta-electorala-usd-si-udmr-si-a-protocolului-privind-colaborarea-politica-dintre-psd-si-grupul-parlamentar-al-minoritatilor-nationale-din-cadrul-camerei-deputatilor.html

http://www.necenzuratmm.ro/administratie/42705-lui-valeriu-zgonea-nu-i-pasa-de-cultura-romanilor.html

http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/40974-cine-ne-distruge-istoria-cum-impartea-kelemen-hunor-banii-ministerului-culturii.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata