The Best bookmaker bet365 Bonus

Preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş: „Călin Popescu Tăriceanu are responsabilitatea de a respecta deciziile PNL, în calitate de fost preşedinte al partidului”


Preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş, face un apel în numele organizaţiei pe care o conduce, către domnul Călin Popescu Tăriceanu, să dea exemplu de deminitate politică şi să arate că respectă valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Organizaţia judeţeană PNL Maramureş dezavuează strategia lui Călin Popescu Tăriceanu şi nu este de acord cu apelul pe care liberalul l-a făcut, ca formaţiunea să revină în USL.
„Călin Popescu Tăriceanu este un membru cu state vechi în Partidul Naţional Liberal, dar asta nu înseamnă că este în măsură să discute cu premierul Victor Ponta despre o revenire a PNL-ului în USL.

Aseară, la Delegaţie, a fost un vot covârşitor care a arătat foarte clar că liberalii nu doresc să fie comandaţi, nu mai doresc să asiste la jocurile şi la spectacolul pe care PSD-ul l-a pregătit alături de colegii din PC şi UNPR. Călin Popescu Tăriceanu are o responsabilitate şi anume accea de a respecta deciziile partidului, în calitate de fost preşedinte al PNL”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata