The Best bookmaker bet365 Bonus

LA GALA TNL 2014, PREMIU SPECIAL ACORDAT TNL SIGHETU MARMAŢIEI PENTRU ŞCOALA POLITICĂ „GHE. I. BRĂTIANU”


TNL Sighetu Marmaţiei a reprezentat în acest an, cu succes, judeţul Maramureş la GALA TNL. Junii liberali s-au întors acasă cu premiul special „Rezistenţa prin cultură”, acordat pentru Şcoala Politică „Ghe. I. Brătianu” de la Sighetu Marmaţiei.
La Palatul Parlamentului a avut loc sâmbătă cea de-a 9 a ediţie a Galei TNL, sub egida „Cultura română, cultura europeană”. Tema galei din acest an a pornit de la ideea potrivit căreia armonia dintre cetăţeni şi sistemul de guvernare nu ţine doar de cifre şi măsuri economice ci şi de identitatea noastră ca popor, de cultura română.

Gala TNL este evenimentul care aduce an de an pe scenă tineri remarcabili ce îşi canalizează energia către promovarea valorilor liberale. În acest sens, premiul special „Născut Liber” pentru rezistenţa prin cultură a fost acordat TNL Sighetu Marmaţiei, pentru evenimentul Şcoala Politică „Ghe. I. Brătianu”.

„Acest premiu reprezintă o confirmare a faptului că cei care participă la Şcoala Politică „Ghe. I. Brătianu” apreciază implicarea de care dă dovadă organizaţia PNL de la Sighetu Marmaţiei, pentru a perpetua acest eveniment major. Această acţiune a fost iniţiată în urmă cu şapte ani de actualul preşedinte al PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş, fost vicepreşedinte al TNL la nivel naţional. Astăzi, noi, tinerii liberali sigheteni, încercăm să ducem mai departe ce a construit domnul preşedinte Ovidiu Nemeş, iar faptul că recent am fost premiaţi pentru truda şi implicarea în acest eveniment, nu poate decât să ne bucure şi să ne dea elan să luptăm în continuare pentru noi ediţii de succes ale acestei şcoli politice de la Sighetu Marmaţiei ”, precizează preşedintele TNL Sighetu Marmaţiei, Vasile Simion.

„De şapte ani ne întâlnim la Sighetu Marmaţiei în semn de recunoştinţă şi respect faţă de cei care au participat la rezistenţa anticomunistă. Vom continua acest eveniment pentru ca tinerii liberali să cunoască cele mai importante momente care au marcat istoria României şi să promoveze valorile liberale, personalităţile liberale. Nu-mi rămâne decât să-i felicit pe tinerii liberali pentru acest premiu, pentru se implică în astfel de acţiuni şi să le promit sprijinul meu pentru acţiunile viitoare”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

În cadrul Galei TNL 2014, preşedintelui PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş, i-a fost acordat premiul special pentru „Cel mai activ tânăr senior”, pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2013.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro